Dit zijn de leukste schoenen met veters voor jongens

30.04.2021 12:13
jongensschoenen met veters Beeld Shutterstock

Heeft jouw zoon het veters strikken onder de knie? Dan is het natuurlijk extra leuk om schoenen te scoren om de nieuwe handeling op de proef te stellen en onderhouden.

Nike Court Borough Low 2

Comfortabel én stoer. De sneaker is uitgevoerd in leer, de binnenvoering is van textiel, het voetbed is van textiel en ondersteund waar nodig en de rubberen zool biedt genoeg grip. Wat wil je nog meer? Het is nu alleen nog de taak aan je zoon om de veters te strikken. En om de schoenen wit te houden.
– Verkrijgbaar in maat 27,5 t/m 35
– Geen uitneembaar voetbed
– Veters en klittenband

Bestel de Nike-schoenen

 

Shoesme

De voeten van je peuter groeien in een razend tempo. Het is daarom aan te raden om elke twee tot drie maanden te controleren of de schoenen en sokken van je kind nog passen. Is het tijd voor nieuwe? Deze jongensschoenen vallen op maat en sluiten mooi om de voet. De witte neus en dikke zool zorgen voor een zomerse en stoere look.
– Verkrijgbaar in maat 20 t/m 35
– Uitneembaar voetbed
– Materiaal: synthetisch

Bestel ze

 

Nike LD Victory PS

Heb je een sportieve zoon? Dan kan hij vast z’n hart ophalen met deze blauwe sneakers. Ze zijn uitgevoerd in een combinatie van leer en nylon en heeft een binnenvoering en een voetbed van een syntetisch materiaal. De schoenen zijn lekker licht, dus extra comfortabel.
– Verkrijgbaar in maat 27,5 t/m 35
– Lichtgewicht dus ideaal om mee te nemen
– Fijn profiel voor een goede grip

Bestel hier

 

Lees ook
Hoe leer je je kind veters strikken? >

 

Goede schoenen zijn belangrijk om de groei en ontwikkeling van zijn voeten te ondersteunen. Deze lederen varianten komen daarin tegemoet: de buitenkant heeft daarnaast een combinatie van wit mesh textiel en een leerlook met blauwe en rode sterren. De binnenvoering is van textiel, het voetbed is niet uitneembaar en deze sneakers zijn voorzien van een – jawel – vetersluiting.
– Verkrijgbaar in maat 30 t/m 33
– Materiaal: leer
– Het witte materiaal veeg je zo weer schoon

Bestel ze hier

 

Keq

Is jouw zoon gek op buitenspelen? Dan kunnen deze schoenen goed van pas komen: de ruige rubberen profielzool geeft extra grip en ondersteuning. De hoge veterschoenen hebben daarnaast een nubuck leren bovenwerk en een gewatteerde enkelkraag. Naast de stoere vetersluiting heeft de schoen ook nog een functionele ritssluiting als het strikken van de veters nog niet zo goed lukt. Je zoon kan ze het hele jaar dragen omdat het binnenwerk volledig gevoerd is met leer.
– Verkrijgbaar in maat 21 t/m 30
– Uitneembaar voetbed
– Materiaal: leer

Bestel

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >