Dít zijn de leukste broekjes voor je baby

12.04.2021 07:42
leuke baby broekjes Beeld: Getty Images

Je baby doet weliswaar nog niets anders dan slapen, omrollen en kruipen. Maar voor de foto’s is het wél zo leuk als hij dat doet in een schattig broekje. Dit zijn de leukste modellen van dit moment.

Rompers, luiers, hydrofiele doeken: de lijst met spullen die je voor je baby aan moet schaffen is behoorlijk lang. Ook een voorraad broekjes is de eerste maanden onmisbaar. Je baby ligt er heerlijk comfortabel mee in de box en zodra-ie na een paar maanden gaat leren omrollen en kruipen, bezeert hij zijn tere babyhuidje niet.
 

Waar op letten?

Ga je voor het eerst broekjes voor je baby aanschaffen, dan is het verstandig om te letten op het materiaal. Want een stoere spijkerbroek ziet er heel leuk uit, maar zit voor je baby niet zo prettig. In een broek met zachte stof heeft hij meer bewegingsvrijheid. 

Een ander aandachtspunt is de sluiting. Moet je het broekje dichtmaken met een knoop of rits, of gaat het om een elastische tailleband? Je zal niet de eerste zijn die na het verschonen van de luier loopt te hannesen om het broekje aan te krijgen.
 

Lees ook:
Dít zijn de leukste zomerse boxpakjes >

 

Wij zochten alvast een aantal fijne modellen voor je uit die je baby als gegoten zitten:

 

Gap

Setje van drie fijne, katoenen shorts: kan je baby deze zomer meteen een tijdje vooruit.

– Elastische taille
– Met ruches
– Huidvriendelijk materiaal

Koop ze hier

 

Play Up

Leuke, vintage shorts van het merk Play up met drie knoopjes als versiering. Dankzij het linnen materiaal voelt het broekje lekker luchtig aan.

– (Organisch) katoen
– Elastische taille
– Omgeplooide boord

Koop ‘m hier

 

Brothers & Sisters

Leren omrollen en kruipen gaat zoals gezegd het fijnst in een broek die lekker comfortabel en zacht zit. Deze jogger van Brothers & Sisters voldoet daar helemaal aan en heeft voorop ook nog twee leuke opgestikte steekzakken. Verkrijgbaar in drie kleuren.

– Elastische tailleband met aansnoerkoord
– Katoen
– Omgeslagen broekspijpen

Koop ‘m hier

 

Lees ook:
Híer vind je de mooiste genderneutrale babykleding >

 

Mango

Een kort broekje van soepel vallende stof: heerlijk voor in de warme zomer. De ruches aan de zijkanten maken ‘m extra schattig.

– Viscose en polyester
– Straight fit
– Opgestikte zak achterop

Bestel het broekje hier

 

Dirkje

Stoer voor de dag komen in de kinderwagen? Daar heeft je baby in deze bruine korte broek geen enkele moeite mee. Gaat hij daarna de babygym ontdekken, dan wissel je ’t broekje voor een zachter model.

– Verstelbare tailleband
– Haak- en ritssluiting
– Twee steekzakken voor, twee pocketzakken acther

Hier koop je de broek

 

Koeka

Dit ‘easy fit’ broekje is niet alleen lekker luchtig, maar dankzij de neutrale print ook perfect te combineren met welke top dan ook.

– Katoen
– Wassen op veertig graden
– Verkrijgbaar in vier maten

Koop ‘m hier

 

Ammehoela

Kijk ‘m kruipen: in deze fijne babybroek met panterprint racet je kind de kamer door. De flared fit maakt ‘m helemaal af.

– Stretch
– Elastische band
– Katoen

Hier bestel je ‘m

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >