Dít zijn de leukste boxkleden van dit moment

19.01.2021 13:38
leukste boxkleden dit moment Beeld: Shutterstock

Slapen, spelen en leren omrollen: in een box valt er een wereld te ontdekken voor je baby. En wat is fijner dan dat allemaal te doen op een heerlijk zacht kleed? Wij zetten de leukste boxkleden voor je op een rij.

Little Dutch

Jouw mini-me voelt zich op dit kleed als een vis in het water. Hij kan er namelijk volop zeedieren, schelpen en planten op ontdekken en tussendoor z’n oogjes dichtdoen om even bij te komen. 

Het kleed is verkrijgbaar in roze, blauw en mintgroen.

Koop ‘m hier.

 

Sterntaler

Handig: de zijkanten van dit schattige schaapjeskleed staan omhoog, dus een speentje of knuffel valt nooit op de grond. En het boxkleed is met een pieper en knisperpapier nog interactief ook, dus genoeg te doen tussen de slaapjes door.

Bestel ‘m hier.

 

Jollein

Heb je een ronde box in de woonkamer staan? Daar past dit prachtige kleed van Jollein bij, uit de Leaves-collectie.

Hij is gemaakt van gecoat polyester, dus een vlekje melk haal je gemakkelijk met een doekje weg.

Koop het kleed hier.

 

Nog meer fijne tips voor je mini-me?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

Mies & Co

De naam van dit kleed: Wild Child. Maar je kind hoeft er geen wildebras voor te zijn, hoor. Ook voor een slaapje is dit boxkleed perfect, want hij is heerlijk zacht.

Nog een pluspunt: vlekken zijn geen probleem, want het boxkleed kan in de wasmachine.

Bestel ‘m hier.

 

Hema

Zoek je een boxkleed voor een zacht prijsje, dan ga je voor deze vrolijke gele. En heb jij dat effen kleurtje na een tijdje wel gezien, dan draai je ‘m gewoon om: kan je baby naar een patroon van wit met gele driehoekjes kijken.

Bestel ‘m hier.

 

Ullenboom

Met zestien kleurrijke vakken valt er op dit boxkleed genoeg te ontdekken voor je baby. En koud zal-ie het niet hebben: de binnenkant is van fleece en werkt warmte-isolerend.

Bestel het kleed hier.

 

Meyco

Wie een kleed zoekt zonder poespas, is bij Meyco aan het juiste adres. Dit merk heeft effen boxkleden in maar liefst tien verschillende kleuren, van forest green tot honey gold.

Ze zijn gemaakt van volledig katoen en gevuld met polyester. Oh, en ‘m op de grond gebruiken als speelkleed kan natuurlijk ook.

Koop het boxkleed hier.

 

 

Lees ook:
Muziekmobiel nodig voor in de box? Dít is het aanbod >