In deze zomerse zwangerschapsjurken komt jouw buik prachtig uit

13.04.2021 12:51
zwangerschapsjurken

Hoewel we dankbaar zijn voor de zon en de warmere temperaturen die voor de deur staan, betekent dat voor aanstaande mama’s ook puffen en zweten. We besparen je het speurwerk om een luchtige zwangerschapsjurk te zoeken door deze toppers van een jurken voor je op te sommen.

Zwangerschapsjurk Bonprix

Inboeten op comfort is niet nodig: deze lange jurk van viscose met een bloemenprint is zowel stijlvol als praktisch. Door de geaccentueerde taille krijg je gelijk een mooi figuur en dankzij het lijfje in wikkellook kun je makkelijk en discreet borstvoeding geven.
– Materiaal: 95% viscose (duurzaam), 5% elastan
– 140 cm, in maat 42, lang/maxi
– Discrete wikkellook voor voeding

Bestel de jurk

 

Zwangerschapsjurk MAMALICIOUS

Superleuk om te combineren met een spijkerjasje, dit zomerse jurkje. Het jurkje heeft verstelbare bandjes die je kunt knopen of stikken, knoopjes en een tof volant model. Het is geschikt om borstvoeding te geven, dus het is ook perfect voor ná de zwangerschap.
– Materiaal: 100% katoen
– Lichte stof met textuur die zacht aan voelt
– Voedingsopening met knoopjes

Bestel hier

 

Queen Mum jurk

Deze zomerse gele jurk valt wat losser om je lijf, maar is ook met een tailleceintuur te dragen om extra accent op je buik te leggen. De lengte valt tot ruim boven de knie. Dit jurkje is gemaakt van katoen met het GOTS-label. Dat betekent dat tenminste 70% van de stof biologisch is.
– Materiaal: 95% Katoen, 5% elastaan
– Keyholesluiting
– Uitgesneden hals

Bestel de jurk hier.

 

Blousejurk Only

Een kast vol nieuwe zwangerschapskleding is vaak niet nodig, maar een aantal basisitems zijn wel handig. Zoals deze blousejurk, die je príma het hele jaar door kunt blijven dragen (want: deze trend is eigenlijk altijd wel in), kun je ‘m na je zwangerschap makkelijk doorgeven aan een vriendin. De plooien geven je buik genoeg de ruimte, terwijl je ook een mooi figuurtje krijgt.
– Materiaal: 100% Polyester
– Lengte: lang/maxi
– Met leuke kentkraag

Koop ‘m hier

 

Lees ook
Je kind beschermen tegen de zon: zo doe je dat >

 

Bellybutton positiejurk

Oké, bloemen zijn niet de meest verrassende keuze als het gaat om een print op een zomerjurk, maar in combinatie met deze knalkleur blauw wél. Daarbij is de jurk voorzien van een rode ceintuur voor die welkome twist op die ene dag dat je opzoek bent naar wat extra’s.
– Korte mouwen
– All-over bloemenprint
– Vrolijk dessin

Bestel ‘m

 

Zwangerschapsjurk Esprit

Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter dat is voor de zwangerschap. En in een mooie maxi-jurk straal je misschien toch net een beetje meer. Deze jurk heeft een diepe V-hals en geknoopte details op de bandjes. In deze gestreepte jurk kun je, dankzij de dubbele laag, ook borstvoeding geven. Tijdens het voeden blijft je borst subtiel bedekt.
– Materiaal: 95% viscose (ECOVERO™) / 5% elastomeer
– Duurzaam geproduceerd
– Voedingsopening met dubbele laag

Hier bestel je deze maxi-jurk.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!