Deze voedingsbh’s zijn fijn – én zien er nog leuk uit ook

21.04.2021 15:05
borstvoeding 4 jaar

Wat? Voedingsbh’s zijn toch hartstikke oubollig en saai? Ja, vroeger. Nu vind je ze in de mooiste stoffen, kleuren en prints. Bekijk dit lijstje maar.

Je borsten voelen tijdens en na de zwangerschap vaak een stuk zwaarder aan. Een voedingsbh zorgt dan voor de juiste ondersteuning. En helemaal fijn: het maakt borstvoeding geven na de bevalling een stuk makkelijker.

 

Romantische voedingbeha ASOS

Deze borstvoedingsbh heeft een subtiel bloemetjesmotief en is gemaakt voor grotere cupmaten. Door de clipsluiting en flexibele beugel is de bh ideaal voor borstvoeding, maar hij staat vast ook al prachtig tijdens je zwangerschap.
– Alleen handwas
– Haak- en oogsluiting
– Verstelbare bandjes

Ja, ik wil deze bh

 

Bijenkorf

Simpel, maar door het kanten detail toch nét even anders. De bh is voorgevormd en heeft een beugel – perfect voor vrouwen met grotere borsten. 
– 92% polyester, 8% elastaan
– Haaksluiting
– Niet strijken

Kopen

 

Hunkemöller

Deze niet-voorgevormde voedingsbh is niet alleen praktisch, hij ziet er ook nog eens elegant uit. De bh is afgewerkt met kant en het strikje aan de voorkant maakt de bh helemaal af.
– Zonder beugel
– Ook verkrijgbaar in grotere cupmaten (E+)
– Achtersluiting

Bestel ‘m

 

Lees ook
Voedingsbh kopen: híer moet je op letten >

 

Hippe voedingsbh van Love Stories

 

Stijlvol met een sportief randje: hoe leuk is deze voedingsbh van Love Stories? Met de bijpassende slip is de set helemaal compleet.
– Verstelbare bandjes
– Zonder beugel
– Haaksluiting

Online bestellen

 

Voedingsbh Esprit

Deze mooie nachtblauwe voedingsbeha valt in de categorie ‘altijd goed’. Hij is ook verkrijgbaar in het zachtroze en heeft handige eenhandsclips die je met een hand openmaakt terwijl je met je andere hand je kindje kunt blijven ondersteunen. 
– 82% polyamide, 18% elastomeer
– Verstelbare bandjes
– Met voorgevormde gladde cup

Hier te koop

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >