Deze vakantiehuisjes in Nederland wil je het liefst vandaag nog boeken

13.04.2021 12:46
vakantiehuisjes Nederland Beeld: Elizawashere

Kneuterige huisjes in eigen land, ze zijn er zeker, maar je moet ze simpelweg weten te vinden. Dit zijn de allerleukste plekken voor een vakantie in Nederland. Van boomhut tot vaarhuis.

Boothuis in Limburg

Wakker worden van water dat zachtjes tegen de boot klotst, de zon die over de haven schijnt en overal waar je kijkt een glinstering over het water. Met deze huisboot kun je op vaarvakantie door de Nederlandse en Belgische wateren. Je mag overdag overal op de meren op de Maasplassen aanleggen of voor anker gaan. Varen na zonsondergang is verboden – maar dan zitten wij allang met een glas bubbels van de ondergaande zon te genieten.
– Unieke woonboot
– Heerlijk uitzicht op het water
– Van alle gemakken voorzien

Boek het boothuisje

 

Lodge in Limburg

Deze moderne en comfortabele lodge opent in de zomer van 2021 haar deuren. Het verblijf – vrijstaande en gelijkvloers – ligt op het autovrije Resort Gulpen. De lodge is afgestemd op de omgeving; met veel veel hout dus. Door de vele ramen in de woonkamer ervaar je die omgeving nog beter. Er zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden, al dan niet in een tweepersoons opstelling. Extra fijn: de badkamer beschikt over een inloop-regendouche, er is een apart toilet én de afwas kun je gewoon in de vaatwasser zetten.
– Voor 4 gasten
– 2 slaapkamers
– 17 km van Maastricht

Boek het huisje

 

Finse bungalow nabij Harderwijk

Het Finse vakantiegevoel naar hier halen? Dit chalet met omheinde tuin bevindt zich op een klein vakantiepark gelegen tussen Harderwijk en Nunspeet en is volledig gelijkvloers. Het chalet is gezellig ingericht en de keuken is van alle gemakken voorzien. De tuin met diverse terrassen is fraai aangelegd en biedt veel privacy. Op de veranda kan je ook heerlijk genieten, terwijl je kinderen op de schommel of in de omheinde tuin vrij kunnen spelen.
– Fins chalet
– Voor 5 personen
– 3 slaapkamers

Boek het chalet hier

 

Efteling Luxe Boshuys in Kaatsheuvel

De Efteling is de ideale plek om samen een sprookjesachtige vakantie of een lang weekend te beleven zodra het park weer open mag. En als we gaan, dan slapen we het liefst in deze luxe, ruime en vrijstaande vakantiewoning aan het water. Het huisje (of kunnen we beter ‘huis’ zeggen?!) is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is een ruime woonkamer gelegen met eigen keuken, eet- en zithoek alsook een apart toilet. Op het zonterras met uitzicht over het meer bevindt zich een 2-persoons sauna. Heerlijk.
– Voor 6 personen
– 3 slaapkamers op de eerste verdieping
– Badkamer met bubbelbad, inloopdouche en apart toilet

Boek de Efteling

 

Huisje in Vinkeveen

Van plan om even met z’n tweeën eropuit te gaan? Midden op de Vinkeveense plassen, op een eilandje, ligt dit romantische huis. Een unieke plek waar je weer back to basics gaat. Er zijn gratis supboards aanwezig, zo kunnen jullie over de plassen peddelen en de omgeving verkennen. Daarnaast kan je ook, tegen betaling, een bootje huren. Het huisje is knus en romantisch ingericht en is van alle gemakken voorzien. O ja, hoe je op het eilandje komt? Heel avontuurlijk: jullie worden met het bootje van Mare gebracht.
– Romantisch vakantiehuisje
– Voor 1 tot 2 personen
– Eigen barbecue

Bekijk hier meer

 

Beachhouse in Kamperland

Een echt paradijs voor kinderen én ouders. De kinderen kunnen hun hart ophalen op het park kunt met subtropisch zwemparadijs, verschillende sportmogelijkheden en vier-sterren-manege De Strandhoeve, terwijl ouders proosten op de veranda met een glas wijn terwijl de zon onder de horizon zakt. Deze vrijstaande Beach Houses staan direct op het strand en hebben drie slaapkamers, waarvan twee op de begane grond.
– Voor 6 gasten
– 3 slaapkamers
– 1 badkamer

Boek hier

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >