Déze tuinmeubelen zijn echte musthaves in de zomer

25.03.2021 15:48

Joh, je hoeft helemaal niet naar het buitenland dit jaar. Koop een paar mooie tuinmeubelen en je viert gewoon vakantie in eigen huis.

SenS Line hangstoel

Deze eivormige hangstoel is gemaakt van gevlochten wicker en heeft een stevige standaard. Hierdoor kun je de stoel gemakkelijk verplaatsen en overal in de tuin neerzetten, in de schaduw, in de zon, op de veranda of op je terras, vul maar in. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: hij zit héérlijk – de kussens worden er namelijk ook bijgeleverd.

– Materiaal hangstoel: wicker, standaard: gepoedercoat metaal
– Afmetingen hangstoel: breedte 90 cm x diepte 90 cm x hoogte 90 cm
– Afmetingen standaard: 205 cm hoog en een diameter van 103 cm

Bestel ‘m hier

 

 Vita5 hangstoel voor binnen en buiten

Of kies je liever een hangstoel in Ibiza-stijl? De vrolijke franjes zien er gezellig uit, maar de drankhouder maakt het natuurlijk helemaal af. Wordt het fris buiten? Dan neem je de stoel gewoon mee naar binnen, want het is ook ideaal voor in de woonkamer of de speelkamer van de kinderen. O, en die twee grote crèmekleurige kussens worden inclusief geleverd. Wedden dat dit de lievelingsplek van je kind wordt?

– Hardhout dwarsbalk lengte 105 cm en diameter Ø 4 cm
– Met boekvak en bekerhouder
– Materiaal: textiel

Bestel ‘m hier

 

Loungeset Noemie

Zie je jezelf al met de hele familie op deze loungebanken vertoeven? De set is gemaakt van het kwalitatieve soort acaciahout zodat het nog járen meegaat en wordt geleverd met de grijze kussens. Kleed ze verder nog aan met wat leuke sierkussens en je bent klaar om het hele voorjaar en een zomer lang te genieten.

– Afmeting 3-zitsbank: breedte 258 cm x diepte 92,5 cm x hoogte 72 cm
– Afmeting 2 stoelen: breedte 108 cm x diepte 92,5 cm x hoogte 72 cm
– Afmeting tafel: breedte 128 cm x diepte 76,5 cm x hoogte 38 cm

Bestel ‘m hier

 

Lees ook
Dit zijn ze: de leukste zwembadjes onder de 20 euro >

 

Hoek Loungeset Noemie

Een hoek-loungebank toch meer jouw ding? Deze heeft aan de linker- en rechterkant ook nog een handig tafeltje waarop je een glas wij, eh… drinken kunt zetten. Dat eindeloze luieren in de lentezon gaat overigens nóg aangenamer met de bijgeleverde tuinkussens. 

– Afmeting loungebank: lengte 195 cm x breedte 92,5 cm x hoogte 72 cm
– Afmeting tafel: 95 cm x 95 cm x hoogte 26 cm
– Materiaal: aluminium, polyester, polywood

Bestel ‘m hier

 

Le Sud bijzettafel

Deze Ibiza-stijl tafel is dé blikvanger in je tuin. Hij is gemaakt van metaal en wicker en een glazen blad. Kortom: de perfecte combinatie van stoer, elegant en praktisch. Er zijn ook een bijpassende fauteuils, banken en voetenbankjes. Kan jij mooi je hele tuin mee vullen.

– Materiaal: wicker
– Afmetingen: hoogte 38 cm x breedte 50 cm
– 2 jaar garantie

Bestel ‘m hier

 

Ligbed

Je hebt tuinbankjes, en je hebt túinbankjes. Dit exemplaar behoort tot die laatste groep. Hij is gemakkelijk in verschillende standen te zetten en wordt door het strakke design het middelpunt van je tuin. Kleine tip: draai dit tuinbakje iets bij waardoor je een hoek in de tuin ‘afsnijdt’. Door de hoeken van je tuin rond te maken voelt het veel minder aan als een blok en maak je het direct sfeervoller.

– Materiaal: massief acaciahout met een lichte olie afwerking
– Beide kanten verstelbaar
– Afmeting: breedte (155-190 cm) x diepte 66 cm x hoogte 75 cm

Bestel ‘m hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >