Deze boxpakjes maken het verschonen van je baby een stuk makkelijker

05.05.2021 20:47
boxpakjes verschonen Beeld Getty Images

Leuk zijn ze, hè? Die boxpakjes. Naast dat ze er lief uitzien, zijn ze ook nog eens heel functioneel: met een boxpakje zijn er geen blote stukjes huid zichtbaar en blijven kinderen goed warm. Ook zitten er vaak handige (druk)knoopjes tussen de pijpjes, waardoor verschonen makkelijk gaat.

Witlof for kids

Superhandig, comfortabel en fijn: dit pakje geeft je baby alle bewegingsvrijheid en kan het heerlijk spelen, lopen en kruipen. De lange sluiting zorgt er voor dat je je kind eenvoudig en snel kan omkleden of verschonen als dit nodig is. Verder is het pakje gemaakt van materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
– Maat 62-68
– Zacht velours
– Wasbaar op 40 graden

Bestel

 

Daar zijn ze weer: de handige drukknoopjes. Bij dit boxpakje zitten ze ook weer over de gehele lengte. De sterrenprint maakt het pak naast functioneel, ook nog heel gezellig. De brede zomen kunnen onderaan de pijp nog worden omgeslagen. Trek het boxpakje aan over een (mouwloze) romper of direct op het blote lijf, afhankelijk van het jaargetijde en de temperatuur in huis.
– Materiaal: 95% katoen, 5% elastomeer
– Wasbaar in de wasmachine
– Ronde hals

Bestellen

 

Feestje Zomer

Ben je uitgerekend in de zomer? Dan kan een boxpakje zonder mouwen een goed idee zijn. En zeg nu zelf: zorgt deze print met cactussen niet voor een ontspannen en mediterraan gevoel? Het materiaal is zacht ademend biologisch katoen en is daarom fijn voor de huid van een baby.
– Ideaal voor de zomer
– Stijlvol model
– Biologisch katoen

Koop ‘m hier

 

Lees ook
Babyuitzet-checklist: dít heb je allemaal nodig >

 

Nijntje

Dit pakje komt samen met een muts. Want naast dat een boxpakje warmte vasthoudt bij je baby, doet een mutsje dat ook. De meeste warmte van een baby gaat namelijk verloren via de nek en het hoofd. De boxpak is gemaakt van een zachte katoenen stof en heeft een Nijntje print waar we meteen vrolijk van worden.
–  Materiaal: 100% katoen
– Wasbaar in de wasmachine op 40 graden
– Verkrijgbaar in maten 50, 56, 62 en 68

Koop ‘m hier

 

Een boxpakje met voetjes houdt je kind nog warmer, maar dan moet de proportie van het model maar net bij jouw kind passen. Zonder voetjes zorgt er daardoor voor dat-ie vaak langer meegaat. Daarnaast heeft ook dit pakje weer opnieuw drukknoopjes over de hele lengte zodat het verschonen net wat makkelijker gaat.
– Materiaal: 100% organisch katoen
– Maten per leeftijd
– Wasbaar op 40 graden

Kopen

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >