Deze beauty tools zijn onmisbaar in je toilettas

19.02.2021 21:32
beauty_tools_onmisbaar

Van een fijne mascara of goeie foundation wordt menig mens blij, maar er zijn ook beauty tools die je leven écht gemakkelijker maken. Check onderstaand lijstje maar.

Pincet met lichtje

Zie je een verdwaalde haar op je bovenlip, krijg je ‘m door dat zachte licht in de badkamer maar niet te pakken. Gelukkig is daar iets op gevonden: een pincet met – jawel – een lampje. Daarmee verwijder je zelfs in het donker de kleinste haartjes.
– RVS
– LED verlichting gaat uit/aan met de drukknop
– Fijn formaat

Bestel ‘m hier

 

Tangle Teezer

Kim Kardashian begon ooit met de Tangle Teezer en nu wordt-ie door de halve wereld gebruikt. Niet zo gek ook, want niet eerder was het uitborstelen van je haar zo gemakkelijk. Zelfs de meest hardnekkige klitten borstel je er in een handomdraai mee uit. 
– Lange en flexibele borstelharen
– Zorgt voor een mooie glans
– Maakt je haar niet statisch

Bestel ‘m hier

 

Lees ook
Visagist Judith deelt haar beste (én supersnelle) make-up tips >

 

Tan-Luxe Drops

Verlang jij door die koude winter ook zo naar een zomerse teint in je gezicht, maar wil je geen bakken make-up gebruiken? Dan zijn deze zelfbruinerdruppels ideaal. Je mixt om de twee dagen een paar druppels in je dagcrème en voila: het lijkt net of je drie weken op vakantie bent geweest.
– Verkrijgbaar in twee kleuren
– Op geen enkele manier op dieren getest
– Handen grondig wassen na gebruik

Bestel ‘m hier

 

Wimperkruller

Deze Promaster Lash Curler past perfect op de wimperlijn en heeft een extra brede opening zodat-ie elk wimperhaartje pakt.
– Ligt stevig in de hand
– Inclusief drie refill pads
– Merk: Tweezerman

Bestel ‘m hier

 

Face roller

Deze Face Roller van Teaology is een tool gemaakt van natuurlijke rozenkwarts en speciaal ontworpen om het gezicht te masseren, stress en spanning te verlichten én de huid te laten stralen. Wat wil je nog meer? 
– Verstevigt en lift
– Verbetert huidelasticiteit
– Vermindert en verzacht fijne lijntjes en rimpels

Bestel ‘m hier

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >