In deze babyzwembadjes (ook mét zonnescherm) is het heerlijk vertoeven

19.07.2021 10:22
baby zwembad zonnescherm

Plonsen in een badje op warme zomerdagen is een feest voor kinderen. Zélfs voor de allerkleinsten. Voor je baby zijn er ook té leuke mini opblaasbare zwembaden te koop waarin je kind tijdens de warmste maanden van het jaar heerlijk kan vertoeven. 

Wij zetten de leukste exemplaren voor je op een rij, inclusief babybadjes met zonnescherm. Een babyhuid is immers enorm kwetsbaar en kun je niet goed genoeg beschermen. 

 

Swim Essentials – rond, roze zebraprint

Swim Essentials heeft zonder twijfel de leukste prints op hun inflatables. Van panter tot zebra en van legerprint tot palmbomen. Dit exemplaar met extra stevige zwemranden is een echte eye catcher in de tuin en is te matchen met zwembandjes met dezelfde print. Ook fijn: Swim Essentials staat bekend om z’n fijne prijsjes. 
– 100cm Ø (ook in 60xm en 150cm te koop)
– 0,20 mm dik duurzaam PVC
– Inclusief reparatiesetje

Dit toffe badje wil ik scoren voor de zomer

 

Sunnylife – ‘Sea Unicorn’ met dakje

Bijna alle meisjes zijn gek van eenhoorns, dus je kunt ze er niet vroeg genoeg aan introduceren. Dit geweldig toffe bad met zonnescherm van de opblaasexperts van Sunnylife is bijna net zo leuk om naar te kijken als in te spelen. Het handige dakje zorgt voor een schaduwrijke speelplek en de opblaasbare bodem biedt ultiem comfort aan gevoelige babybilletjes.
– 100x115cm (LxB)
– Inclusief reparatiesetje
– Met handig leegloopventiel

Dit briljante badje is geweldig voor mijn kind

 

Lees ook
Kind insmeren met zonnebrand: dit zijn de do’s en don’ts

 

Konges Sløjd – rond, ‘Lemon’

Het Scandinavische merk Konges Sløjd bracht dit jaar voor het eerst een zwembadje op de markt en o, wat is-ie prachtig. Het crèmekleurige pierenbadje met subtiele citroenenprint zal de parel van de achtertuin zijn, ook vanwege de bijzondere bloemachtige vorm. Ook verkrijgbaar in onder meer oudroze met kersenprint.
– 90cm Ø
– Bijzonder stijlvol
– 100% PVC (BPA-vrij)

Yes, dit dromerige badje krijgt een plek in mijn tuin

 

Liewood – rond, gestreept lichtblauw/wit

Het Liewood ‘Leonore’ zwembad is een zalig klein badje voor je baby. Met een diameter van slechts 80cm is het een heerlijk knus plekje om in te poedelen met wat badspeeltjes. Door het compacte formaat is het badje ook makkelijk mee te nemen op vakantie of naar het strand. Ook verkrijgbaar in diverse andere leuke prints, waaronder dino’s, stipjes en regenbogen.
– 80cm Ø
– Inhoud: 43 liter
– 100% PVC (BPA-vrij)

Dit té lieve badje wil ik shoppen

 

Intex – rond met zonnescherm, ananas

Eén blik op dit heerlijke badje van Intex en je bent vrolijk. Het zonnige bad met ananasprint en praktisch zonnescherm is perfect voor heerlijk gespetter in de schaduw. Extra fijn: ook de bodem van dit zwembadje is opblaasbaar, zodat je kind heerlijk comfortabel zit.
– 102x94cm (LxB)
– Waterhoogte 13cm
– Inhoud: 45 liter

Ja, deze wil ik direct hebben!

 

Benieuwd waar je op moet letten bij de aanschaf van een opblaasbaar zwembad? Hier vind je de belangrijkste aandachtspunten.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!