De leukste spijkerjacks voor meisjes

23.03.2021 10:23

De musthave in iedere kledingkast: denim. En zéker een stoer spijkerjack doet het goed bij eigenlijk alle kledingcombinaties die je je maar kunt bedenken. We zochten de leukste jacks voor meisjes voor je uit.

Stella McCartney Kids

Omdat een spijkerjackje zo’n klassieker is, bewerken merken ‘m op alle denkbare manieren: lichte of donkere wassingen, versieringen met strassteentjes, kraagloos, de lijst gaat maar door. Dit jack is voorzien van sterren in het paars, geel, oranje en blauw, die je weer perfect kunt matchen met een vrolijke legging bijvoorbeeld.

– Met stretch
– Maximaal op 40 graden wassen
– Materiaal: 67% katoen / 31% polyester / 2% elastaan

 

Bestel ‘m hier

 

Vingino

Met dit all-over goud metallic-glitter effect zal jouw dochter zéker de blits maken op school. Tip: koop het jack op de groei. Een maatje te groot in het begin staat bij een spijkerjack vaak alleen maar stoer – bovendien kan-ie dan wat langer mee.

– Knoopsluiting
– Lichte stretch in de stof
– Materiaal: 99% katoen / 1% elastaan

 

Hier koop je het jack

 

Lees ook
Laat de zon maar komen: dít zijn de leukste zomerjassen voor jongens >

 

Vingino

Dit anders-dan-anders spijkerjack is voorzien van een fleurig bloemenborduursel. Je kunt extra nadruk op dit kunstwerkje zetten door het te combineren met méér bloemen: een bloemenblousje eronder, of juist een broekje met bloemen. Ha, je kunt haast niet de mist ingaan met spijker.

– Bewerkt met borduursels
– Lichte stretch in de stof 
– Materiaal: 17% polyester / 81% katoen / 2% elastaan

 

Bestel het jack

 

Cars

Een basic spijkerjackje is altijd handig om in de kast te hebben. Heb je haast in de ochtend, dan zit je met dit jack altijd goed. De stevige, maar ademende stof maakt dat dit spijkerjack hele jaar gedragen kan worden. In de winter als onderdeel van de outfit, in de zomer als buitenjasje.

– Knoopsluiting
– Borstzakjes
– Materiaal: katoen en elastaan

 

Bestel ‘m hier

 

Le Chic

Dit spijkerjack doet zijn merknaam zeker eer aan: hoe chic en stoer tegelijk is dit jasje? Het item heeft een platte kraag en sluit met een drukknoopsluiting. Het jack is voorzien van leuke ruffles en parel studs. Tevens zitten er op de voorkant steekzakken die subtiel zijn weggemoffeld.

– Binnenstebuiten op een lage temperatuur wassen
– Afgewerkt met ruffles
– Materiaal: 70% katoen, 28% polyester, 2% elastaan

 

Hier bestel je het jack

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >