De kinderkamer een makeover geven? Dit zijn de stijlvolle kinderbedden die je zocht

01.06.2021 21:22
stijlvolle kinderbedden Beeld: Getty Images

Kinderen groeien als kool en dus zul je zeker in de eerste levensjaren van je mini me een hoop veranderen in de kinderkamer. De stoel waar je op voedde wordt vervangen door een commode vol luiers maakt plaats voor kast vol onderbroeken en je gaat van wieg naar ledikant naar écht kinderbed. Wat betreft die laatste is er uiteraard keuze te over, maar waar shop je nou het mooiste bed voor je kind?

Wij speurden webshop na webshop af om voor jou de mooiste kinderbedden te selecteren. Scrollen en shoppen maar!

 

1. Quax ‘Bed my Home’

Een eigen huisje om in te chillen, dat wil toch ieder kind? In het éénpersoonsbed ‘Bed my Home’ van Quax creëer je een ultiem knusse slaapplek. Het bed is gemaakt van massief vuren- en dennenhout, en kan op voethoogte gemonteerd worden, of iets hoger voor oudere kinderen. Decoreer het bed eventueel met een slinger, lampjes of stof, om zo een extra gezellig hoekje te maken. Bang dat je kind uit bed valt? Bij het bed zijn ook speciale ‘uitvalplanken’ te koop in wit of naturel.
– matrasmaat 90x200cm
– inclusief lattenbodem
– ‘uitvalplanken’ los beschikbaar

Ja, dit is een leuk bed voor mijn kind

 

2. Wehkamp’s hoogslaper ‘Robin’ in grijs

De wens van vele kinderen, een hoogslaper. Beetje klimmen, lekkere overview van je kamer en een knus plekje onder je bed om te spelen, kleuren of lezen. Dit exemplaar van Wehkamp Home is naast mooi ook nog eens superpraktisch voor de kleinere ruimtes. Je maakt immers optimaal gebruik van de ruimte én… de heerlijke fauteuil onder het bed kan worden omgetoverd tot extra slaapplek. Broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes… gezelliger wordt het niet.
– 175x208x98 cm (hxbxd)
– Uitklapbaar logeerbed (75×190)
– Bureau met lade

Dit toffe bed wil ik kopen

 

Lees ook
Praktisch én sfeervol: zo richt je een baby- of kinderkamer leuk in

 

3. Vipack’s ‘New York’-bed in geel

Dit anders dan anders metalen bed van Vipack zal het stralende middelpunt van de kinderkamer zijn. De zonnige, gele kleur zorgt voor een vrolijk hoekje waarin je kind ongetwijfeld met een grote glimlach in slaap valt. Het fijne van het ontwerp is dat het met nagenoeg alles te combineren is; met verschillende accessoires matcht-ie met gemak in een industriële, romantische of landelijke kamer. Naast geel is het bed ook te shoppen in vijf andere kleuren.
– 98×208 cm
– inclusief lattenbodem, exclusief matras
– Ook verkrijgbaar als twijfelaar (120cm breed)

Dit zonnige exemplaar gaat stralen in onze kinderkamer

 

4. VidaXL hemelbed wit

Een hemelbed is en blijft een succesnummer. Met dit strakke, stijlvolle witte exemplaar van VidaXL kun je alle kanten op. Kaal is-ie stoer voor zowel jongens als meiden tof, maar met een gordijn aan het bovenframe tover je ‘m snel om tot een wat dromerigere slaapplek. Ook is het bed, gemaakt van massief grenenhout, perfect te decoreren met lampjes, slingers, hangers… verzin het maar. Een fijn bed waar je kind nog flink wat jaren mee vooruit kan.
– 90x200cm
– inclusief lattenbodem
– Eenvoudig te monteren

Yes, dit gaat ‘m worden voor mijn kind

 

5. Kidsmill ‘Shell Bed’ velvet

Glanzend, zachter dan zacht, en werkelijk schitterend is het ‘Shell Bed’ van Kidsmill. Een echt prinsessenbed waarvan het hele frame en hoofdboard bekleed zijn met hoogwaardig fluweel. Het bed is niet alleen makkelijk te monteren, maar ook eenvoudig te reinigen, een groot velvet-voordeel. Welke pastelkleur is perfect voor de kamer van jouw kind?
– 90x200cm
– Bekleed met hoogwaardig fluweel
– Exclusief lattenbodem

Oh, dit droombed moet ik hebben!

 

Nog meer bedinspiratie? Ook in deze vrolijke themabedden vertrekt jouw kind zó naar dromenland.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!