Cadeautip: dit zijn de lekkerste verzorgingsproducten voor Moederdag

04.05.2021 14:02
verzorgingsproducten_voor_moederdag

Hét perfecte cadeau voor Moederdag: een heerlijk verzorgingsproduct. Want zeg nou zelf, hoe fijn is het om te ontspannen met een gezichtsmasker zodra je kind in bed ligt, of jezelf in de smeren met goede crème?

Nachtcrème

Als moeder wil je natuurlijk wel het optimale uit je luttele uurtjes slaap halen. Met deze fijne nachtcrème van Paula’s Choice doe je dat zéker, want door de plantaardige oliën wordt je huid direct verzacht en beschermd tegen vochtverlies. Zo word je de volgende ochtend wakker met een stralende huid.
– Voedt de zeer droge huid
– Verzacht een ruwe huid
– Gaat vochtverlies tegen

Ja, ik wil deze crème

 

Beautybox

Een actie waar je blij van wordt: bestel nu de Kek Mama beautybox vol met lekkere producten voor maar €29,95 i.p.v. €151,84! Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.
– Gratis thuisbezorgd
– Meer over de inhoud vind je hier
– Wees er snel bij, want op = op

Bestellen

 

Lees ook
De mooiste boeketten om te geven (of krijgen) met Moederdag >

 

Treatwel-behandeling

Van een heerlijke manicure tot een ontspannende massage en zelfs waxbehandelingen: bij Treatwell kun je voor van alles terecht. En het mooie: ben je een nieuwe klant, dan krijg je met de code NIEUWE1521 tot 31 juni 2021 maar liefst 15 procent korting.

Bekijk alle behandelingen

 

Gezichtsmasker

Kan je huid wel een opkikker gebruiken na al die slapeloze nachten? Wij zochten een aantal fijne gezichtsmaskers uit die je huid in een mum van tijd weer laten stralen.

Bekijk ze hier

 

Droogshampoo

Heb je ’s ochtends in alle haast geen tijd om je haar te wassen? Dan is droogshampoo jouw redder in nood. Deze shampoo van Ouai is geschikt voor alle haartypen en ook verkrijgbaar in miniverpakking: handig voor in je tas. 
– Maat: 127 g
– Voor alle haartypen
– Geeft veel volume

Online kopen

 

Meer moederdagcadeaus vind je hier >