Broodtrommel-blijmakers: déze items maken van overblijven op school een feest

22.09.2021 07:53
vrolijke broodtrommel maken

Voorkomen dat je kind met een nog halfvolle broodtrommel weer thuiskomt uit school? Zorg dan dan je de boel zo leuk en uitnodigend mogelijk presenteert. Kek Mama ging op zoek naar enkele te gekke lunch-accessoires die maken dat je kind niet kan wachten tot-ie mag aanvallen.

Een spectaculair gevormde boterham en tomaten met vrolijke prikkers erin smaken nu eenmaal écht lekkerder. Da’s gewoon zo.

 

1. MikaMax Fruit Popper

De deksel van je bakje opendoen en een berg hartjes, sterren en vlinders zien; als dat geen mega-glimlach oplevert… Met deze Fruit Popper van MikaMax steek je gemakkelijk diverse vormpjes uit fruit, groente of andere etenswaren. De gadget wordt geleverd met 6 verschillende vormen: een zon, cirkel, ster, bloem, vlinder en hartje. Gebruik ‘m ook om bijvoorbeeld taarten, salades of borrelplanken mee op te leuken. Zonde van de restjes? Daar maak je gewoon een lekkere smoothie voor jezelf van.

– 6 verschillende vormen
– Formaat vormpjes: Ø 4,5cm, lengte tot 19cm
– Vaatwasbestendig

O, hier gaan wij in de keuken héél veel gebruik van maken

 

2. Liewood ‘Jerry’ cupcakevormpjes

Bak je weleens zelf (hartige) muffins voor mee naar school? In deze herbruikbare vormpjes met oren van Liewood zien die er ongetwijfeld nóg smakelijker uit. Geen bakfan? Dan zijn de siliconen cups ook bijzonder leuk en handig om fruit, rauwkost of andere snacks gescheiden van elkaar mee in de broodtrommel te stoppen. Bereleuk.

– 12 herbruikbare vormpjes
– Formaat: Ø 6,8cm, 4cm hoog
– Vaatwasbestendig

Deze accessoires komen niet alleen op schooldagen van pas: hebben!

 

Lees ook
Van overblijven een feestje maken? Dít zijn de leukste drinkflessen voor je kind

 

3. Lunch Punch unicorn-uitstekers

Lunch Punch sandwich-uitstekers zijn succes gegarandeerd; die broodtrommel gaat leeg tot de laatste kruimel. Dankzij deze ‘Unicorn’-set wordt de lunch van je kind een sprookje. Snij met gemak eenhoorns en hartjes uit de gesmeerde bammetjes en zorg voor een smakelijk smulfeest tijdens de pauze. Geen eenhoornliefhebber in huis? De keuze is reuze bij Lunch Punch: ga voor dino’s, het space-thema, zeemeerminnen, of één van de andere leuke vormpjes.

– 2 uitstekers per verpakking
– Formaat: 9×9,5x3cm (LxBxD)
– Voor hele boterhammen of hapklare stukjes

Wauw, als m’n kind nú z’n brood nog niet opeet…

 

4. Kawaii bentoprikkers ‘Space’

Je tomaten of druiven kun je natuurlijk prima zo in je mond stoppen, maar hoe leuk maken deze schattige prikkers die middagsnack? Deze set van 8 bentoprikkers van Kawaii zijn klein van stuk, omdat ze speciaal zijn gemaakt voor in de broodtrommel. Ook leuk voor in de blokjes kaas en olijven op je weekend-borrelplank. Want zeg eerlijk: hier kan geen cocktailprikker tegenop.

– 8 prikkers, van elk design 2 stuks
– Formaat: 4,5cm lang
– Perfect voor in een broodtrommel

Zó leuk, ze zijn om (de lunch mee) op te vreten

 

5. Meri Meri regenboogservetten

Na al dat gesmikkel en gesmak jezelf weer opfrissen voor de tweede helft van de schooldag kan prima met een standaard tissue. Toch denken we dat na een spetterende lunch met fruithartjes, eenhoornboterhammen en aliënprikkers een geweldige servet voelt als een kers op de taart. Deze kleurrijke exemplaren van Meri Meri hebben een echt wauw-effect dankzij de prachtige neonkleuren en de vrolijke regenboogvorm.

– Verpakt per 20 stuks
– Formaat: 11,5x17cm (HxB)
– Gemaakt van papier

Yes, dit maakt die spetterende lunchtrommel helemaal af

 

Accessoires, check! Maar kan een leuke nieuwe broodtrommel ook geen kwaad? Kek Mama zette de tofste exemplaren voor je op een rij.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >