Badderen was nog nooit zo leuk: het mooiste badspeelgoed voor je peuter

10.11.2021 12:08
mooi badspeelgoed peuter Beeld: Getty Images

Na een dag kinderopvang een klein zandmonster met zwarte voetjes en pindakaas in het haar aantreffen, zal menig ouder bekend voorkomen. Dat wordt een linea recta bezoekje aan de badkamer, maar daar hebben die kids na zo’n drukke dag vaak nog maar weinig zin in. Door wat vermakelijk badspeelgoed in te slaan, krijg je ze dan nét even sneller in beweging.

Kek Mama snorde de leukste, leerzaamste en mooiste speeltjes voor in bad of onder de douche op. Scroll verder en shop dat badspeelgoed maar!

 

Tomy ‘Do-Re-Mi dolfijnen’ junior 16-delig

Deze ‘Do-Re-Mi dolfijnen’ van Tomy zijn geweldig leuk voor in bad. Je kunt er namelijk muziek mee maken; elke drijvende dolfijn speelt een eigen muzieknoot als je erop tikt. Hang ze aan elkaar in een drijvende cirkel of lijn en zorg dat ze allemaal in hun eigen gekleurde ring zitten. Verwissel ze van volgorde en maak je eigen melodieën.
– 16-delig (8 ringen, 8 dolfijnen)
– Maak je eigen muziek
– Eindeloos speelplezier

Ja, dit te leuke badspeelgoed maakt van in bad gaan een feestje

 

VanPauline badletters

Alvast een beetje oefenen met letters en woorden terwijl je haren worden gewassen, da’s toch briljant? Deze toffe badletters van VanPauline blijven drijven in het water en blijven aan de douchewand plakken als de wand en de letters nat zijn. Hóe leuk?
– 26 letters (10x10cm)
– In zwart bewaarnetje
– In verschillende kleuren verkrijgbaar

Leuk en leerzaam, deze wil ik zeker shoppen

 

Lees ook
Lekker warm (en schattig): dit zijn de leukste badponcho’s >

 

Bad-krijtjes en spons van Janod

Is je kindje gek op kleuren en badderen? Dan is het té leuk beide activiteiten te combineren. Met deze set krijtjes van Janod kleur je de badrand of douchewand gezellig vol. Met de zeesterspons haal je alles weer gemakkelijk weg als je weer iets nieuws wil maken (of als papa of mama de stijlvolle badkamer weer even terug wil).
– 6 krijtjes en sponsje
– Materiaal: wax
– Vanaf 3 jaar

Wat een gezelligheid: dit ga ik in huis halen

 

Siliconen badspeeltjes Troels lavender mix (3st) Liewood

Oh, die nieuwe collectie van het Deense merk Liewood is toch zó’n lust voor het oog. Deze ‘Troels’-badspeeltjes – een zeilboot, speedboot en een onderzeeër – in de prachtige kleuren ‘lavender mix’ blijven perfect drijven, zijn gemakkelijk vast te pakken en vast te houden. Voor spetterende vaaravonturen!
– Set van drie bootjes
– Gemaakt van 100% siliconen
– Makkelijk schoon te maken

 Ja, deze stoere bootjes drijven binnenkort in ons bad

 

Op zoek naar badspeelgoed voor iets kleinere kindjes? Ook daar gingen we voor jou naar op zoek.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >