7x draagdoeken waar je blij van wordt

19.05.2021 14:24
mooie_draagdoeken

Vind je het fijn om je kind te dragen en wil je dit doen in een mooie draagdoek? Wij zetten een paar mooie modellen voor je op een rij.

Hoe lang wil je de draagdoek gebruiken? Welke maat heb je nodig en welke stof wil je? Dat en nog veel meer dingen zijn handig om te bedenken voordat je gaat shoppen voor een draagdoek. 

Heb je al een idee van het soort doek dat je fijn vindt, dan volgt hier een lijstje met mooie modellen:

 

Bam+Boe

Deze rekbare Bam+Boe draagdoek kun je al vanaf de geboorte van je baby gebruiken. Hij is gemaakt van 95 procent bamboe en 5 procent spandex voor de ideale stretch en sterkte. En hij is nog stoer ook. 

– Kan een of twee keer gewikkeld worden
– Anti-allergisch
– Vanaf geboorte tot 15 kg

Hier bestel je ‘m

 

 

Babylonia

Het maakt niet uit of je kindje twee maanden of twee jaar oud is: je kunt deze lange draagdoek van Babylonia altijd van knieholte tot knieholte uitspreiden. Hierdoor zit je baby steeds in de ideale houding, volledig ontspannen tegen je aan.

– Verkrijgbaar in maar liefst 44 kleuren
– Ergonomische houding
– Vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg

Bestel deze fijne draagdoek hier

 

ByKay

Deze vrolijke draagdoek draag je over één schouder: asymmetrisch dus. Je baby of peuter zit op je buik of op je heup. En het allerfijnste: je hebt ‘m in een handomdraai omgeslagen of afgedaan. Je telefoon of de speen stop je overigens gemakkelijk in het opbergvakje.

– Vanaf geboorte tot ca. 15 kg
– Babyvriendelijk katoen
– Machinewasbaar

Hier koop je ‘m

 

Lees ook
‘Waarom draagdoekmoeders nooit mogen oordelen over moeders die níet dragen’ >

 

Hoppediz

Dankzij de speciale cross-twill-binding is deze fijne, geweven draagdoek gelijkmatig rekbaar in beide diagonale richtingen. Hij past zich dus optimaal aan jou en je baby aan én ondersteunt de rug van je kindje goed. Beide kanten hebben verschillende kleuren, zodat je ze bij het straktrekken eenvoudiger vindt: wel zo handig.

– Met opbergzakje
– Blijft mooi na het wassen
– 100% Katoen

Klik hier om ‘m te bestellen
 

Yaro

De ring sling is speciaal gemaakt voor het heupdragen van je kleintje. Er zijn twee ringen toegevoegd aan de geweven draagdoekenstof, die je zo kunt bevestigen dat je je kind op een gemakkelijke manier op je heup draagt. 

– Ergonomische houding
– 100% Katoen
– Verkrijgbaar in zes kleuren

Hier koop je ‘m

 

Fillikid

Een fijn geprijsde draagdoek die je dankzij de draagtas zó kunt opbergen als je ‘m niet meer wilt gebruiken. De doek zelf is superzacht en comfortabel (maar stevig) voor je kind.

– Verschillende bindtechnieken mogelijk
– Ademend materiaal
– Tot 14 kg

Bestel deze superzachte draagdoek hier

 

We are Wovens

Tijdloos en door het geometrische design een echte blikvanger. De geweven draagdoek is gemaakt van de hoogste kwaliteit gekamd katoen. Dat maakt de stof zachter, soepeler en je ziet minder onzuiverheden en pluisjes – zelfs na keer op keer wassen. 

– Buik-, heup- en rugdrager
– 100% Katoen
– Verkrijgbaar in vijf maten

Hier koop je ‘m

Nog meer fijne tips voor in de babytijd? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >