Kleine borsten? Deze bikini past bij jou

08.04.2000 12:26
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Hoewel we nu nog niet massaal richting de zee moeten gaan, liggen wij in onze gedachten al op het strand. In een prachtige bikini, natuurlijk.

Eerlijk: wie heeft er geen hekel aan het passen van een bikini's? Het lijkt haast een sprookje: om je prins te vinden moet je heel wat kikkers kussen. Daarom kun je maar beter weten welke bikini's goed bij je figuur staan – want dat scheelt een hele hoop stress voor de spiegel. Zoek jij een bikini voor een kleine cup? Dan zit je goed want we zetten jouw pluspunten vandaag in de spotlights met bikini advies.

#1 De halter bikini

Een halter bikini in driehoekige vorm benadrukt je decolleté op een subtiele manier. Ook zorgt een halter top voor een optische ‘ lift’ en houden ze je borsten goed op z’n plek. Natuurlijk zijn kleine borsten hartstikke mooi en bescheiden, maar ben je stiekem een tikkie jaloers op de borsten van je beste vriendin? Een bikini met vulling of een push-up bikini geeft je meer boobs. Hallo borsten!

#2 De beugel bikini

De beugel bikini is de heilige graal voor een mooie shape. Deze bikinitop biedt lekker veel ondersteuning, wat vooral heel handig is als jij een type bent dat niet goed stil kunt liggen op het strand. 

#3 De bandeau bikini

Om het even over de voordelen te hebben van jouw kleinere borstpartij: je hoeft qua bikinitops met weinig rekening te houden – je kunt dus eigenlijk álles hebben. Zo ook de bandeau bikini met ruches of in gekke, vrolijke kleuren en prints. Het zal bij jou altijd bescheiden zijn en nooit te veel van het goede worden.

#4 Het badpak

Voor de badpak liefhebbers is een diep uitgesneden exemplaar een must. De lange neklijn geeft een sexy schwung aan je decolleté.  Wil je je vriendinnen optisch meer volume geven? Draag er dan een met ruches. Een glad exemplaar is heel mooi als je trots bent op wat je hebt en je lichaam graag benadrukt.