De mooiste huispakken voor thuis (of op straat)

12.04.2000 12:25
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Met de nieuwe maatregelen zullen we steeds meer tijd binnenshuis moeten doorbrengen. En met het slechte weer van de winter willen we niets liever dan een dag doorbrengen op de bank met een goede film. Hoe kan dat beter dan in een fijn huispak? 

Sinds we thuiswerken is het dragen van een huispak lang niet meer alleen iets voor de zondagochtend. Door te kiezen voor felle kleuren en fijne sneakers kun je je ook buiten in je favoriete pak met bijpassende hoodie vertonen. Of liever nog: draag er een leren jas of een lange wollen mantel overheen. Wedden dat niemand om kijkt omdat jij nog ‘in je pyjama' loopt. 

Waarom iedereen een huispak moet aanschaffen? Omdat het heel comfortabel is. En met de regenbuien en grauwe dagen klinkt ons dat als muziek in de oren. Hoewel we het heerlijk vinden om ons in de ochtend op te doffen met de laatste trends, is het ook weleens lekker om gewoon uit bed te rollen en de laptop aan te zetten. En met deze hippe huispakken hoeft niemand dat te weten. Kijk maar: zo stijlvol kan het dragen van een huispak zijn.