De legging is terug (en zo draag je ‘m)

12.04.2000 07:39
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Je kunt het je vast en zeker nog wel herinneren dat de legging ooit helemaal on trend was. Geloof het of niet, maar die tijd is nu weer aangebroken.

Deed de legging in de vorm van de fietsbroek vorig jaar stiekem al zijn intrede, dit jaar maakt-ie het nog veel bonter. Hij mag namelijk helemaal reiken tot aan de enkels. We kunnen wel stellen dat dit kledingstuk – net als de skinny jeans – weer in het grote modeboek terug te vinden is. We spotten ‘m namelijk niet alleen maar op de catwalk, maar ook al op straat. Benieuwd hoe je de legging stijlvol kan combineren, zonder dat je over een paar jaar een trauma hebt? Check snel onze video.

Steel de show in een legging

Wat zo fijn is aan de legging? Hij is hartstikke veelzijdig. Je kunt dus gaan voor een look die helemaal past bij jou en wie je bent. Voor een on trend outfit met een flinke dosis lef ga je voor een legging met print. En van panterprint tot een fantasieprint, niets is te gek. Wil je er een dosis sex-appeal en glam aan toevoegen? Draag er dan een paar hoge pumps onder. Voor de casual look draag je de legging met sneakers, en eventueel een hoge sok erover. Zo simpel kan het zijn.