De allermooiste lingerie voor Valentijn

19.04.2000 19:35
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Na alle comfortabele outfits van de afgelopen maanden, kunnen we wel weer wat spanning gebruiken. Het is immers wel heel lang geleden dat we prachtige lingerie hebben gedragen. Reden genoeg dus om sexy lingerie aan te schaffen voor Valentijnsdag. 

Je kunt je al bijna niet meer herinneren hoe het was om dagelijks een beha te dragen. Je borsten hebben vrijspel gekregen nu je thuiswerkt. Des te leuker om dit jaar eens de boel om te gooien met een nieuwe lingerie set. Niet alleen als verrassing voor je partner, maar vooral voor jezelf. In al die oversized huispakken is het moeilijk om je aantrekkelijk en sexy te voelen. Dat gaat toch een stuk makkelijker in een prachtig uitgesneden set van kant. En daar hebben we er gelukkig genoeg van in onze shop. 

Je prachtig voelen in 3… 2… 1

Lingerie weetjes op een rij

#1 Mix & match. Je hoeft niet per se een lingerie set te kopen met een matchende bh en slip. Grote kans dat jouw cupmaat niet overeenkomt met je taillemaat. Meerdere sets combineren is dan de oplossing. 

#2 Weet je maat. Je kunt zelf gokken welke maat je hebt, maar je kunt het ook een keer laten opmeten in een lingeriewinkel. Als je je maat eenmaal weet, wordt het lingerie shoppen een stuk makkelijker. 

#3 Het eerste haakje. Maak niet de fout dat je je bh of body gelijk op het laatste – dus strakste – haakje vastmaakt. Hij rekt namelijk altijd ietsjes uit. Het volgende haakje kun je gebruiken als je merkt dat je bh te los gaat zitten.