5 redenen om een badpak te dragen

13.04.2000 11:20
topstory mama over seks Jo-Anne jonge mannen daten Beeld: Shutterstock

Ben jij dit jaar tot nu toe vooral in bikini te vinden? Stop daar dan eens gauw mee. Want anno 2021 kun je wat badmode betreft nog veel meer kanten op.

Natuurlijk, met een bikini zit je altijd goed. Maar echt verrassend? Dat is het niet. Ga daarom eens voor een badpak, daarmee steel je geheid de show op het strand, in het zwembad, in het park of zelfs op het terras – mits goed gedragen natuurlijk. Maar er zijn meer redenen om zo snel mogelijk een badpak te kopen. We zetten ze met liefde voor je op een rij:

5 x waarom het badpak zo fijn is

#1 Bye bye, buikje. We kennen het waarschijnlijk allemaal: je probeert op je meest nonchalante manier op de rand van het zwembad te zitten, zonder dat dat ene vetrolletje zichtbaar is. En ook al is er met dat vetrolletje helemaal niets mis, soms voel je je gewoon prettiger als -ie veilig verstopt zit onder een laagje kleding. Met een badpak voel je je dan nét wat zelfverzekerder. Wist je dat er ook zoiets als een corrigerend badpak bestaat?

#2 De overgang van badpak naar fantastische zomeroutfit is zo gemaakt. Draag er bijvoorbeeld een spijkershort en kimono over en je kunt zo door naar de vrijdagmiddagborrel bij de strandtent of een boodschap doen in de plaatselijke supermarkt.

#3 Een nonchalante duik in het water, of een glijbaansessie in het waterpark zijn vaak niet echt een goed idee als je een bikini draagt. Goed nieuws: dat eeuwige gesjor aan je bikinitopje en bikinibroekje is voorbij. Jouw badpak zit en blijft op z’n plek.

#4 Hij is super sexy. Dat stoffige en vaak niet zo sexy imago van het badpak mag je gauw vergeten. Anno 2021 zijn er zoveel mooie badpakken te koop. Ga bijvoorbeeld voor een diepe v-hals of een laag uitgesneden rug. Of kies eens voor een opvallende print. Of ga juist voor een zwart badpak. Kiezen was nog nooit zo moeilijk.

#5 Het merendeel van de vrouwen draagt een bikini dus opvallen zul je zeker in je zwempak. Kijk jou eens de show stelen.