in-de-wolken-festival-korting

Van de mooiste babykleding en een wandelwagenparcours tot heerlijk eten en drinken: bij het gloednieuwe 'In De Wolken Festival' van Ouders van Nu vind je alles wat je moet en wilt weten over je zwangerschap of pasgeboren baby. 

En dat maar liefst drie dagen lang: op 4, 5 en 6 oktober in de RAI Amsterdam. Iedereen met een dikke buik of kleine baby kan hier lekker shoppen, workshops volgen en inspiratie opdoen. Allemaal in festivalsfeer. 

More content below the advertising

 

Workshops en dikke buikenlunch

Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het festival vinden de hele dag door masterclasses plaats en krijg je antwoord op al je vragen.  Of ga langs de stylistes voor een gratis stijladvies. Ook leuk: bunkeren tijdens de dikke buikenlunch, picknicken aan de waterkant en kinderwagens testen. Bijtanken kun je op de relaxte loungebanken, bij de foodtrucks of in de borstvoedingslounge.

 

Even genieten met Kek Mama en Chocobombes

En als je jezelf door de hormonen het liefst volpropt met chocolade, is ook dáár aan gedacht. Op het festival is er namelijk een Kek Mama paviljoen met verschillende tafeltjes waar je lekker kunt zitten. En nog belangrijker: er zijn Chocobombes, bonbons ontworpen door ontwerpster Naomi Jansen, speciaal voor zwangere vrouwen. Ze zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook prachtig om te zien. En: ze zijn gezond tijdens de zwangerschap. De vullingen van de bonbons zijn namelijk afgestemd op de voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde zwangerschap. Koop je voor 2 euro een grote Chocobombes, dan krijg je er een Kek Mama gratis bij.

 

Lees ook
Festivalmoeders: 'Ik heb altijd geroepen dat ik naar feestjes zou blijven gaan toen ik moeder werd' >

 

Bestel nu met korting

Kom je ook naar het gloednieuwe evenement van Ouders van Nu op 4, 5 en 6 oktober in RAI Amsterdam? Bestel nú met korting: 2 tickets voor €25,- (i.p.v. €31,90) met bijgevoegde kortingscode: 2K25INDWF.

www.indewolkenfestival.nl

 
Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >