wereldreis met kinderen

Na de scheiding haalde Inge Poell (42) haar drie dochters van school en begon aan een wereldreis die nu al drie jaar duurt. “We komen nog lang niet terug.”

Eten

Gefrituurde sprinkhanen
Op alle markten in Thailand vind je gefrituurde insecten en andere gekke hapjes. Ik heb de sprinkhanen zelf niet geproefd, maar de dochters vonden ze lekker knapperig. Ach, gedipt in chocola smaakt alles goed.

More content below the advertising

wereldreis-met-kinderen


Doen

Naar Circo de los Niños
Cirque du Soleil heeft een kindercircus in het Mexicaanse San Pancho opgericht. Mijn dochters leerden er fetsen op eenwielers en acrobatiek op trampolines. Je kunt er ook jongleren en koorddansen.

wereldreis-met-kinderen


Snorkelen en relaxen
Zwemmen tussen de schildpadden en Nemo-visjes is natuurlijk te leuk. Op Gili Air in Indonesië vonden wij de sfeer super laidback. Het is absoluut geen feesteiland en heeft een leuke mix van jungle en strand. ’s Avonds draaien ze op het strand vaak films op een groot scherm.

wereldreis-met-kinderen


Lees ook
Op wereldreis met kinderen? Lees dan deze tips >

 

Slapen

In een druivend huisje
Khao Sok is een natuurpark in Thailand waar je na een dag wandelen geweldig kunt overnachten in een hutje op het water. Neem wel anti-muggenspray mee.
 

In een tentje op het strand
Neem een tentje mee, of alleen een slaapzak, en kampeer onder de sterrenhemel op Playa Patzcuaro in Nayarit, Mexico. Maak een kampvuur, rooster een paar visjes als ontbijt en waan je in het paradijs.

wereldreis-met-kinderen


Lees het hele reisverslag in Kek Mama 08-2018.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >