Soof de Musical is een overheerlijke theaterversie van de eerste film Soof, met het script van Kek Mama-columnist Roos Schlikker. De musical staat nu in het Pop-up theater in de Zuiveringshal van de Amsterdamse Westergasfabriek. Zaterdag 23 maart is hier een speciale Kek Mama-avond. Niet gewonnen bij onze winactie? Niet getreurd, je kunt nu met korting aan je kaartjes komen. Je zit met Kek Mama op de eerste rang voor € 43,50 i.p.v. € 58. 

Wat maakt deze musical extra bijzonder? Het hele publiek eet mee! Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want vindt Soof, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. En jij kunt die avond meevieren.

More content below the advertising

Speciale Kek Mama-avond 23 maart:

Voorafgaand aan de voorstelling wordt Roos Schlikker, Kek Mama-columnist en scriptschrijver van Soof de Musical, samen met hoofdrolspeelster Maike Boerdam geïnterviewd door Kek Mama-hoofdredacteur Sara van Gorp. En wel op het toneel in de keuken van Soof. Een persoonlijk gesprek over het leven en de liefde. En daarna: genieten van de voorstelling!

Voor Kek Mama-lezers heeft Soof namelijk een speciale aanbieding: 25% korting op rang 1 tickets voor de avondvoorstelling op 23 maart.  Boek nu je Kek-mama tickets* en geniet van een superleuke avond uit. Wees er snel bij, er is beperkt plek en OP=OP.

Dit is het speciale Kek Mama-programma:

18:45 – 19:15: Interview in de keuken van Soof

19:15 – 19:45: Gratis drankje in de foyer

20:00: Aanvang show, zitplaats op rang 1


Boek nu je Kek-mama tickets* >>

*alleen te boeken via deze link