lekkerste-tostis

Lekker Hollands en je maakt er zowat ieder kind blij mee: tosti's. Weten waar je de allerbeste kunt eten? Wij hebben een paar tips voor je.

The Tosti Club - Amsterdam en Breda

More content below the advertising

Je kunt bij alle vestigingen de hele dag terecht, want bij The Tosti Club eet je het klokje rond: van ontbijt tot een lekkere avondhap. Fijn om te weten: hier verdwijnt niets in de prullenbak. Ook de broodkorstjes niet, want die gaan naar de kinderboerderij.

 

De Tostikamer - Veenendaal

Of je een luxe tosti wil, basic ham/kaas of een halal-versie: hier staat het gewoon allemaal standaard op de kaart. De inrichting is lekker formeel waardoor je je er meteen thuis voelt. Helemaal als je ploft op een van de fijne banken.

 

Lees ook
10x gezonde (en kindvriendelijke) lunchtenten in Nederland  >

 

De Tostibar - Arnhem

Puur, natuurlijk, gezond en vers; dat is wat ze bij De Tostibar belangrijk vinden. Ze hebben een kleine kaart, maar daardoor wel tosti's van de beste kwaliteit. Én; elk seizoen komen ze weer met nieuwe smaken. Vergeet trouwens ook de verse sappen niet, want die zijn hier ook verrukkelijk.

 

Happy Tosti - verschillende locaties

Hier worden de lekkerste tosti's gemaakt en geserveerd door medewerkers met een arbeidsbeperking - de Happy Heroes. Je hebt vestigingen in Den Haag, Delft, Leiden, Breda, Hoofddorp, Amsterdam en Deventer. Zit er dus ongetwijfeld een voor je bij.

 

Krok Madam - Eindhoven

Hier vind je tig verschillende soorten tosti's, van meatloaf tot de speciale 'morning after' met gruyère en chorizo. Neem er een verse sap bij of een koffie en je bent de hele middag voldaan.

 

Tosti House - Rotterdam en Delft

Misschien niet de beste plek om uitgebreid te lunchen (want weinig zitplaatsen), maar om af te halen is Tosti House ideaal. De keuze is reuze (van kaas tot brie, pittige rundergehakt en Turkse worst) en alles smaakt even lekker.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >