In samenwerking met Kek Mama

Geweldige familievakanties met TUI FAMILY LIFE

27.01.2017 11:44

Vakantie is doen waar je zin in hebt. En dat kan met je partner, je gezin of zelfs met je hele familie. Als je voor TUI FAMILY LIFE kiest, kies je voor een vakantie waarbij er voor elke leeftijd genoeg te doen is en iedereen in het gezin zich vermaakt.

Kinderen kunnen sporten of lekker dansen in de silent disco van de kidsclub. Voor baby’s is er zelfs een speciale Baby Lounge met oppasservice. Je logeert bij TUI FAMILY LIFE in een ruim opgezet complex, met entertainment voor alle leeftijden en eten dat iedereen lekker vindt. Je vindt deze speciale resorts op allerlei zonnige bestemmingen van Griekenland en Macedonië tot aan Spanje. Er is bij TUI FAMILY LIFE ook nog eens van alles te doen voor je hele familie. Van kookworkshops tot gezelschapsspellen waar je als familieteam aan meedoet; verveling is hier ver te zoeken.

 

Verrukkelijke cappuccino’s en gezellige tavernes

Alle accommodaties zijn ruim opgezet, hebben schaduwrijke zwembaden, speeltuinen voor kleine kinderen en fijne hangout’s voor tieners. Je kunt verrukkelijke cappuccino’s bij de koffiebar drinken en ook qua eten heb je niets te klagen, want er zijn talloze restaurantjes of tavernes waar je kunt blijven hangen tot in de late uurtjes. Jij aan een vers gegrild visje, je kinderen los op het speciale kinderbuffet. Kortom: een heerlijke vakantie met veel aandacht voor elkaar, maar ook tijd voor jezelf.

 

Fijne accommodaties

Of je nou zin hebt in een verre reis of liever dichter bij huis blijft, met TUI FAMILY LIFE kun je overal terecht. Om het je meteen wat makkelijker te maken, hebben wij al twee fijne accommodaties voor je uitgezocht.

 

1. TUI FAMILY LIFE Blue Lagoon Deluxe

De zon schijnt in Griekenland bijna altijd en het is er hartstikke kindvriendelijk. En dan ligt het vijfsterren resort TUI FAMILY LIFE Blue Lagoon Deluxe op Kos ook nog eens in een prachtige zandstrandbaai. Er is een spa waar je lekker kunt relaxen en kinderen worden helemaal gelukkig van het fantastische glijbanenpark.

Wil je meer informatie?
Bekijk TUI FAMILY LIFE Blue Lagoon Deluxe >>

 

2. TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach

Kan niet beter: TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach ligt pal aan het zandstrand en de boulevard van Playa Blanca. Op het complex zelf is het minstens zo goed toeven met een speeltuin, zwembad en heerlijke wellness. Extra leuk zijn de sfeervolle witte huisjes, waardoor het voelt alsof je in een authentiek Spaans dorpje bent beland.

Wil je meer informatie?
Bekijk TUI FAMILY LIFE Flamingo Beach >>

 

Dit is zo leuk aan TUI FAMILY LIFE

  • Activiteiten en faciliteiten voor iedereen in het gezin
  • Kinderbuffet, yoga en bootcamp
  • Van babyclub tot teen hang out
  • Taverne, barretjes en terrasjes
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,8
  • TUI FAMILY LIFE heeft 13 hotels in 7 landen. Bekijk ze allemaal op TUI.nl/familylife