Dit zijn de leukste vakantiehuisjes in Nederland voor kinderen

07.07.2021 11:42
vakantiehuisjes Nederland kinderen Beeld: Getty Images

Zoek je een fijne, kindvriendelijke accommodatie voor de vakantie? Wij helpen je een handje: in één van deze vakantiehuisjes willen je kinderen niet meer weg. En je bent er zo.

Het Heijderbos – Limburg

Center Parcs weet precies waar kinderen blij van worden en de locatie Het Heijderbos helemaal. Ga op expeditie door de echte jungle van de Jungle Dome of breng een nacht door in de Jungle Cabana, ontsnap uit de Escape Room, glij van de snelle wildwaterbaan in de Aqua Mundo of ga voor meer indoorspeelplezier naar de Action Factory. Wandelen, fietsen of paardrijden door de duinen kan ook.

– Eigen cottage
– Volledig uitgeruste keuken en slaapkamers
– Fijn terras

Boek je vakantie

 

Sandepark 165 – Callantsoog

Een heerlijk huis in vakantiepark Sandepark, in de kop van Noord-Holland, helemaal voor jezelf. Met een volledig uitgeruste keuken, slaapkamers, badkamer en een grote tuin met terras heb je alles wat je nodig hebt. Fijn voor de kinderen: het park heeft een grote speeltuin en met tien minuten sta je op het strand.

– Twee slaapkamers
– Flatscreen tv
– Grote tuin

Ja, hier wil ik heen

Lees ook
Deze vakantiebestemmingen in Nederland zijn ideaal met kinderen >

 

Houseboat – Vinkeveen

Wil je een keer heel iets anders? Ga dan voor deze té leuke woonboot in Vinkeveen. Hij heeft een volledig uitgeruste keuken met magnetron en koelkast, een eigen badkamer met douche, een groot tweepersoonsbed en een slaapbank. Oh ja, en gratis WiFi. Al zullen de kinderen dat amper nodig hebben: je hebt ook je eigen aangrenzende tuin, een barbecue en het water voor je neus – hou wel een oogje in het zeil als je kind geen zwemdiploma heeft.

– Op 47 km van Zandvoort
– Middenin de natuur
– Relaxte sfeer

Boek je verblijf

 

Bungalow – Drenthe

Heerlijk luxe logeren doe je in bungalowpark De Kremmer in Gasselte, met een fijne zwemplas in de buurt. Naast je eigen keuken, badkamer en twee slaapkamers heb je beschikking over een tuin, tennisbaan en mooie speeltuin.  

Wil je een dagje weg, dan is er in de omgeving genoeg te doen: Assen, attractiepark Drouwenerzand en de hunebedden liggen dichtbij.

Boek hier

 

Lodge – Baarle-Nassau

’s Ochtends heerlijk worden gewerkt door een prachtig vogelconcert? Deze lodge in Baarle-Nassau ligt rustig tussen de bomen en heeft twee slaapkamers, een keuken, flatscreen-tv, zithoek en badkamer met douche. 

Omdat je vlakbij de grens zit, is een uitstapje naar België zo gemaakt. Al maak je je kinderen natuurlijk vooral blij met een bezoek aan de Efteling, op ruim een half uurtje rijden.

Boek hier je verblijf in deze lodge

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >