lekkerste-sushi-restaurants-met-kinderen

Sushigek? Voor alle liefhebbers zetten wij de lekkerste restaurants op een rij. En het mooie: deze adressen zijn ook leuk met kinderen.

Chi – Amsterdam

Dit Aziatische restaurant vind je in Oud Zuid. De gerechten worden geserveerd in kleine hapjes: voor 24 euro kun je vier tot zeven gerechten bestellen. Echt het proberen waard: de Amsterdam roll met zalm en avocado.  

More content below the advertising

 

Motto Sushi – Alkmaar

Ook bij Motto Sushi kun je voor één vaste prijs 2,5 uur onbeperkt sushi eten. Als de kinderen even genoeg hebben van alle sushigerechten staat er ook nog Chippu (patat) op het menu. Voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar betaal je slechts € 13,80, dus je kunt er ook vrij goedkoop uit eten met je kids.

 

Sushi Mall – Groningen

Naast sushi kun je hier ook terecht voor de Thaise keuken. Elke woensdag is er een speciale sushi-avond waarbij er speciale gerechten te bestellen zijn en dit allemaal voor een leuke prijs. Dus: op naar Koestraat 8.

 


Sushi Today – Amersfoort en Utrecht

Bij Sushi Today kun je naast het eten van heerlijke verse sushi kiezen voor een filmdiner. Je krijgt bij het menu een filmvoucher waarmee je naar de bioscoop kunt gaan. Hiervoor betaal je 7 euro per persoon extra. Leuk om te combineren.

 

Lees ook
Deze restaurants serveren de lekkerste burgers >

 

Blue Sakura – Zwolle

Dit sushi restaurant is gevestigd in een voormalige kerk en je kijkt tegen de mooiste muurschilderingen aan. Ook hier kan je onbeperkt sushi eten, en hebben je kinderen wat te bekijken.

 

Sushi Miru – Oss

Onbeperkt bestellen is mogelijk, maar wil je het liever rustig aan doen? Dan kun je ook voor losse gerechten gaan. Fijne bijkomstigheid: er is ook een uitgebreid dessertbuffet – vindt je kind vast leuk.

 

Yume Sushi – Apeldoorn en Deventer

Nigri, Maki, Gunkan en Temaki: bij Yume Sushi kun je twee uur lang uit meer dan honderd Japanse gerechten kiezen. Zit er voor je kind zeker iets lekkers bij.

 

Sushi Time - door heel Nederland

Tijdens de schoolvakanties deelt Sushi Time uit: alle kinderen tot en met 10 jaar eten dan gratis aan de lopende band of kunnen een gratis kids love sushi menu krijgen. De actie is geldig in de vestigingen Amstelveen Stadshart, WTC Amsterdam, Den Haag New Babylon, Sushi Time Baarn en Sushi Time Leiden.

 

Aqua Asia - Rotterdam

Voor iedereen die een keer op chique wil gaan en niet dol is op het all you can eat-concept: ga naar Aqua Asia. Wat luxer, maar betere sushi krijg je niet in Rotterdam. Daarbij is de ligging - buiten het feit dat je je door de Erasmusbrug geen mooier uitzicht kunt bedenken - ideaal met (wat oudere) kinderen. Want: op loopafstand van waar de watertaxi's komen - kan je met mooi weer eerst heerlijk over het water scheuren.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >