leukste-natuurhuisjes-nederland-kinderen

Een keer iets anders dan een lang weekend op een vakantiepark, een huisje middenin de bossen. Kom jij lekker tot rust terwijl je kinderen de natuur als speeltuin gebruiken.

Norg, Drenthe

Dit huis is perfect als je je wilt omringen met natuur: het ligt op een goede locatie om te wandelen, fietsen en is geschikt voor familieweekenden in een groene omgeving en een kindvriendelijk bos. Op loopafstand is het dorp van Norg, waar je verschillende supermarkten vindt.

More content below the advertising

 

Ermelo, Gelderland

Dit natuurhuisje ligt verscholen in een prachtig bos van 240 hectare groot. Een oase van rust en ruimte, waar je tijdens een wandeling reeën en zwijnen kunt tegenkomen. Maak verder gebruik van de tennisbaan die bij het landgoed hoort, huur een fiets en drink na afloop een kop warme chocomelk rondom de houtkachel. En als je goed luistert hoor je tegen schemer misschien wel brullende herten.

 

Bladel, Noord-Brabant

Hier ga je even helemaal terug naar de basis. Elektriciteit wordt opgewekt met behulp van zonnepanelen en water komt uit de bron van de verhuurders. In de buurt kun je fietsen, kaas maken en vind je verschillende restaurantjes. Toch de drukte opzoeken? Dan ben je zo in Eindhoven of Tilburg.

 

Lees ook
Geen hotel of camping? 6 fijne tips voor een alternatieve vakantie >

 

Swolgen, Limburg

Door de unieke ligging van dit huisje loop je rechtstreeks het bos in waar je urenlang kunt wandelen over de Tienraijse/Swolgenderheide en in natuurreservaat ‘Het Schuitwater’. Maar ook in jullie eigen bostuin met een oppervlakte van ruim 1100 m² hebben je kinderen al genoeg speelruimte.

 

Midwolda, Groningen

Dit bijzondere huis ligt heerlijk verscholen tussen de bomen. In de woonkamer heb je naar alle kanten uitzicht op het bos, het veld waar de Konikpaarden van het Groninger Landschap grazen. Verder is de kamer voorzien van een uitgebreide collectie (voorlees)boeken, een kleine tv en een houtkachel.

 

Vinkeveen, Utrecht

Een sfeervol natuurhuisje met enorme tuin, direct gelegen aan de Vinkeveense Plassen. Fijn terrassen dus en ideaal voor een verfrissende duik vanaf de vlonder met duikplank en een watertrap. In de buurt van het verblijf zijn veel mogelijkheden voor watersport en boothuur.

 

Serooskerke, Zeeland

Een fijn huis, geschikt voor zeven personen, dat net buiten het dorp tussen Vrouwenpolder en Serooskerke ligt. Je hebt een tuin met twee terrassen en - minstens zo belangrijk - lekker veel privacy. In de omgeving kun je alle kanten op: van een mooie fietstocht richting het centrum tot uitwaaien op het strand.

 

Wijnjewoude, Friesland

De ruwe stenen muren, mooie inrichting, vide met boxsprings en een heerlijke badkamer: dit is een huis om verliefd op te worden. Gek op muziek maken? Dan staat er speciaal voor jou ook nog een piano zanginstallatie, drumstel, keyboard, eventueel andere instrumenten en diverse versterkers.

Bron: Natuurhuisje.nl

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >