leuke-musea-voor-kleuters

Je kunt de herfstvakantie natuurlijk gebruiken om je schutting te schilderen, of een begin te maken aan de grote najaarsschoonmaak. Maar wil je je kleuter een plezier doen? Dan is de deur uitgaan waarschijnlijk een betere optie.

En dan komt onderstaand lijstje ongetwijfeld van pas.
 

More content below the advertising

Museon - Den Haag

Van de natuur tot het effect van technologie: tijdens een bezoek aan het Museon leer je het. Niet voor iedereen weggelegd, wel leuk: je kunt er insecten eten, maar - en dat is wel belangrijk - leren hoe je lief bent voor de aarde. 

 

Beeld en Geluid - Hilversum

Beeld en Geluid zorgt ervoor dat je kind (of jij) voor één keer kan meemaken hoe het is om het nieuws te presenteren. Of als een ster op het podium te staan. 

 

EYE - Amsterdam

Stap binnen in de wereld van EYE, ontdek alles over films in het Panorama en wordt voor een dag acteur. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar is er elke zondagochtend een film en bijbehorende activiteit.

 

Lees ook
7x leuke en leerzame uitjes voor je kind >

 

Oyfo Techniekmuseum - Hengelo

'Verboden af te blijven' is in het Techniekmuseum het motto. Hier gaan werkelijk alles over techniek: van ouderwetse uitvindingen tot slimme alternatieven voor de toekomst.

 

Nationaal Militair Museum - Soest

In een enorme hal staan echte vliegtuigen en helikopters waardoor je ze van alle kanten kunt bekijken. Wil je kind wat energie kwijt? Dat kan buiten op de stormbaan.

 

Kinderboekenmuseum - Den Haag

Spelenderwijs maken kinderen in dit museum kennis met jeugdliteratuur. Alle tentoonstellingen en workshops zorgen ervoor dat je kind voortaan geen boek meer laat liggen.

 

Tropenmuseum - Amsterdam

Een bezoek aan het Tropenmuseum is een echte ontdekkingstocht. Ga op reis en laat je verrassen in de doe-tentoonstelling ZieZo Marokko, maak je eigen lotusbloem of luister naar persoonlijke verhalen over vluchtelingen en migratie aan boord van de Lampedusa. 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >