7x kindvriendelijke hotels in Amsterdam

21.10.2019 20:05
kindvriendelijke-hotels-amsterdam

Geen afwas, onopgemaakte bedden en in je kloffie kunnen aanschuiven aan het ontbijt: moet je vaker doen, een hotelovernachting boeken met je kind. En deze kindvriendelijke hotels in Amsterdam kunnen dan zeker op je lijstje.

Rol je de volgende ochtend zo Artis binnen. Of NEMO, of Madame Tussauds.

 

Hotel Dwars

Alleen al voor het interieur zou je hier een paar extra nachten boeken, maar ook de fijne sfeer, compacte kamers en ideale ligging (in de buurt wat zowat alle bezienswaardigheden in het centrum) zijn pluspunten. Babybedje nodig? Wordt zo voor je geregeld.

 

Van der Valk

Luxe hotelkamers (met uitzicht over de stad), een goed restaurant, een verwarmd buitenzwembad voor de kinderen én (als die waterraten slapen) een Finse sauna, Turks stoombad of infrarood sauna waar je heerlijk kunt ontspannen. Moeten we nog meer zeggen?

 

Lees ook
7x kindvriendelijke hotels aan zee >

 

Amsterdam Tropen Hotel

Dit hotel ligt niet in een drukke winkelstraat, maar is omringd door een prachtig park. En als je goed luistert, hoor je vanuit je kamer de olifanten in Artis brullen.

 

Het Volkshotel

Van kingsize tot stapelbedden en van XS tot XL: geen kamer is hier hetzelfde. Ideaal geschikt voor grote en kleine gezinnen, dus. Wat je trouwens echt niet moet overslaan als je hier een nachtje boekt zijn de hot tubs op het dak.

 

Hotel Jakarta

Niet de goedkoopste, maar dan heb je ook wat. Lees: uitzicht over het IJ, winkels en Amsterdam Centraal op loopafstand, een zwembad, wellness centrum en een ongelooflijk ontbijtbuffet – al zijn cocktails in het café toch wel het paradepaardje.

 

Jan Luyken Hotel

Kindvriendelijker dan dit krijg je het niet. Het ontbijt is fantastisch en bij een overnachting (met ontbijt) betaal je voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra bed. O ja, en er is zelfs een oppasservice. Kan je er ook nog een avondje samen tussenuit.

 

Amsterdam Farm Lodge

Wie de drukte van de stad wil ontvluchten, moet echt hier naartoe. Je slaapt op een groene en rustige locatie, maar bent toch zo in het centrum (25 minuten per fiets of bus) of op Amsterdam Airport Schiphol (20 minuten per taxi). En voor kinderen is er veel leuks te zien en te doen.

 

Meer uittips? Volg Kek Mama op Facebook >