indoor-activiteiten-koningsdag
Beeld: pexels.com

Van indoorspeeltuin tot aan subtropisch zwembad: deze uitjes zijn ideaal voor als het regent tijdens Koningsdag – of als je een keer iets anders wilt dan de zoveelste vrijmarkt afstruinen.

Miniworld – RotterdamAltijd leuk: een miniatuurpark bezoeken. In Rotterdam heb je Miniworld, waar een dag 24 minuten duurt. Iedere minuut wordt het donkerder en op een gegeven moment gaan de lichtjes in de stad aan. Met Koningsdag is de boel nog eens extra versierd met oranje vlaggetjes, auto’s en tenten.

More content below the advertising

 

Handboogtag – Eibergen (Gelderland)

Even geen vrijmarkten afstruinen, je kind laten schminken of nog meer speelgoed kopen, maar iets heel anders: HandboogTag. Het is een variant op het spel trefbal en Paintball, maar dan minder ruig. Je moet met handbogen en pijlen zo snel mogelijk 5 schijven uit de target schieten. Daarbij kun je jouw tegenstander ook uit het spel schieten. Trommel wel even wat familie of vrienden op, want dit spel speel je vanaf tien personen. 

 

Indoorpretpark Kidzcity – UtrechtVan safari trein tot klimdoolhof en van botsauto’s tot lasergames: deze gigantische binnenspeeltuin van vijfduizend vierkante meter is leuk voor iedereen. Ook handig: je mag je eigen eten en drinken meenemen. Op Koningsdag kun je er terecht van 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer indoor speeltuinen vind je hier.

 

Lees ook
9X fijne vrijmarkten op Koningsdag >

 

Tikibad Duinrel – WassenaarZwembaden en kinderen, altijd een goeie combi. Zeker als je naar het Tikibad in Wassenaar gaat, want hier vind je maar liefst 12 (!) verschillende glijbanen met een totale lengte van meer dan 800 meter. Op Koningsdag is het Tikibad van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Meer subtropische zwembaden vind je trouwens hier

 

Thuis-vrijmarkt

Geen zin om de deur uit te gaan? Organiseer dan je eigen mini-vrijmarkt met oude spullen van je kind. Nodig je familie en vrienden uit en heb je gegarandeerd een topdag.


BinnenspellenWat je ook kunt doen: binnenspelletjes in eigen huis. Kek Mama heeft de leukste spellen voor je op een rij gezet.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief  >