5x de mooiste campings en parken in Denemarken voor kinderen

16.01.2018 09:45
campings-parken-denemarken-kinderen

Vergeet Frankrijk of Italië, ook in Denemarken vind je de mooiste kampeerplekken. Reiszoekmachine Skyscanner tipt de meest kindvriendelijke campings, huisjes en parken.

Legoland Holiday Village

Legoland is voor veel gezinnen dé reden met kinderen om naar Denemarken te gaan. Nog beter als je zo dicht mogelijk bij het pretpark kun slapen. Hier zet je je tentje op onder de sterren of rij je met je caravan of camper één van de kampeerplaatsen op. Er is gratis wifi, gratis parkeermogelijkheid en ook de hond mag mee.

 

Lalandia

Op zoek naar een vakantiehuis in plaats van een camping? Dan is vakantiepark Lalandia ideaal. Het park biedt de allerbeste faciliteiten voor kinderen: een subtropisch zwembad, een afwisselend animatieprogramma, een overdekt kinderspeelparadijs en kindershows. En dat alles met Legoland binnen handbereik.

 

Lees ook
6x leuke kampeerplekken bij de boer in Nederland >

 

Feddet Camping & Cottages

Seeland is het grootste eiland van Denemarken en een mooie bestemming als je op zoek bent naar rust. Kamperen doe je hier namelijk midden in de natuur, in een prachtig duingebied aan zee. De camping heeft zwemvestjes beschikbaar op het zandstrand, zodat kinderen veilig kunnen spelen.

 

Tolne Bakker

In het noordelijke Vendyssel, ook wel ‘de Kop van Jutland’ genoemd, ligt de camping van de Nederlandse Tolne Bakker. Dit is een goede uitvalsbasis voor een actieve familievakantie en tegelijkertijd een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. De camping biedt 150 plaatsen voor een tent en twaalf kampeerhutten. Ook is er een springkussen, midgetgolf en junglepad voor kinderen.

 

Øvej 18 Holiday House

Dit vakantiehuis ligt vlakbij de stad Ringsted in de regio Seeland, op 75 kilometer van de luchthaven van Kopenhagen. Het biedt een terras met tuin, barbecue, zonneterras, gratis wifi en er is zelfs een hot tub. Tip: wissel een dagje stad af met golven, paardrijden of vissen in de omgeving.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >