leuke-vakantieboeken-kinderen

Schreeuwt je kroost in de vakantie geregeld om de iPad? Geef ze een van onderstaande vakantieboeken voor kinderen en ze zijn in één klap van die tabletverslaving af.

Flow Lemonade

Het eerste vakantieboek van Flow voor tienermeiden, vol met ideeën voor de zomer. Verhalen, interviews, fotografietips, testjes, invulpagina's en leestips: je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erin. Leuk: je krijgt er een schetsboekje met tekenlessen, briefpapier en stickers bij.
Bestellen? Dat kan hier voor € 12,95.

Article continues after the ad

 

BLIKSEM

Een splinternieuw magazine voor kinderen van 4 tot 7 jaar, dat volledig in het teken staat van de zomer. Je leest verhalen over het zwembad, ziet welke beesten er in de stad wonen en gaat met Meneer Meeuw een stuk vliegen over het strand. Verder? Puzzels, kleurplaten, makkelijke recepten en buitenspeeltips.
Hier bestel je 'm voor € 9,95.

 

Lees ook
Van achter het behang tot over je oren: handboek voor relaxed opvoeden >

 

Young Scientist

Waarom geeft de zon licht? Zinken zware mensen sneller? En waarom is zeewater zout? Dit vakantieboek voor kinderen van 8 tot 12 jaar heeft alle antwoorden. Én er staan raadsels en puzzels over de meest populaire vakantiebestemmingen in.
Hier te bestellen voor € 12,95.

 

Bobo

Dit vakantieboek is speciaal voor kinderen in de kleuterleeftijd en staat vol leuke puzzels, spelletjes en meer. Zo hoeft jouw kind zich de hele zomer niet te vervelen.
Bestel 'm hier.