De kraan lekt. De tuin is een puinhoop. De plinten moeten geschilderd. Omdat je het al druk genoeg hebt, heeft Kek Mama een geweldige actie. Win een vakman die een hele dag komt klussen. Als je wint, brengen wij je in contact met een professional van Werkspot t.w.v. €399 (excl. materiaalkosten) en zijn je klussen vóór 1 mei 2019 uitgevoerd. Werkspot.nl 

Kans maken? Bel 0909-5010700

Doe je mee? Bel 0909-5010700 (0,45 per gesprek) of SMS KEK naar 3553 ● Deelnemen kan tot en met 1 februari 2019 ● Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen ● De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht ● Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen om een afspraak te maken om de prijs persoonlijk langs te brengen ● Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk ● Meer informatie over de spelvoorwaarden vind je op klantenservice.sanoma.nl. 

Als je met kinderen een topvakantie wilt hebben, moet je naar Menorca: bountystranden die langzaam aflopen in zee, niet zo toeristisch, leuke stadjes, erg lekker eten.

                      

Wat een geluksvogels zijn kinderen als ze logeren in Aparthotel Zafiro Menorca in Cala'n Bosch op Menorca. Dus: vis snel de zwemspullen uit de koffer en ga op ontdekkingstocht over het palmenrijke terrein. Wat opvalt is de ruimte om te rennen en te ravotten. Met als klap op de vuurpijl twee kinderbaden inclusief piratenschip en iedere dag animatiepret. Kidsproof betekent ook: zandstrand dichtbij, leuke haven om de hoek en een aanlokkelijke all-inclusive (bij te boeken). Ook: onbeperkt ijsjes eten, en nippen aan sangria met tinkelende ijsklontjes.

   

 

 

Het Kek Mama arrangement is inclusief:

  • Retourvlucht naar Menorca
  • Luchthavenbelasting/brandstofheffing
  • Retourtransfer luchthaven-accommodatie
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Cadeautje voor de kinderen
  • Fles wijn op de kamer

Voor meer informatie en boekingen: Tui.nl/kekmama

Bellen kan ook: 088-0885885 (lokaal tarief) of ga langs bij een TUI-winkel.