In 85 procent van de huishoudens met kinderen ligt een tablet. En zo'n 40 procent van de kinderen van 8 tot 18 jaar heeft nek- en rugklachten door tablet of mobiel. Met de Goos-e kun je de tablet in de houder gebruiken, dat scheelt.

Vaak verkeerd gebruik kan namelijk leiden tot een 'tabletnek', en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kinderen gebruiken hun tablet vaak op schoot, maar door de Goos-e kan dit gedaan worden in de juiste houding, waarbij kinderen recht naar het scherm kijken. De tablethouder is niet alleen handig voor kinderen, maar ook voor jezelf. Wat dacht je van handenvrij gebruik maken van de tablet in de keuken of het kijken van een serie in bed of bad?

More content below the advertising

Goos-e haalde zijn inspiratie uit de gans. Geïnspireerd op dit dier heeft de tablethouder een buigzame en sterke hals, is omgeven met rubber, voelt zacht aan en heeft een veilige houder. De Goos-e is er in zwart, wit, rood, blauw, oranje en paars. Je kunt het startpakket of het complete pakket nu met 20% korting kopen met de code KEKMAMA2019 via www.goos-e.com/nl. Deze code is geldig tot eind april. 

Kans maken?

Kek Mama mag 6x het Goos-e Compleet pakket in de kleur wit weggeven t.w.v. €99. Daarin zit niet alleen de designvoet zoals op de foto, maar ook een klem waarmee je de tablet bijvoorbeeld aan je bed kunt bevestigen. 

 

Elke twee weken prachtige verse bloemen - gratis aan huis geleverd - en dat een halfjaar lang. Dat zijn dus dertien boeketten, zorgvuldig samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. Daar knapt je huis (en je humeur) geweldig van op. De eerste keer krijg je er zelfs een mooie vaas bij. Meedoen dus, met deze actie van Kek Mama en Fleurop. 

Kans maken? Bel 0909-5010702

Doe je mee? Bel 0909-5010702 (0,45 per gesprek) of SMS KM plus je naam en adresgegevens naar 3553 ● Deelnemen kan tot en met 4 maart 2019 ● Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen ● De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht ● Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen om een afspraak te maken om de prijs persoonlijk langs te brengen ● Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk ● Meer informatie over de spelvoorwaarden vind je op klantenservice.sanoma.nl. 

More content below the advertising