De kraan lekt. De tuin is een puinhoop. De plinten moeten geschilderd. Omdat je het al druk genoeg hebt, heeft Kek Mama een geweldige actie. Win een vakman die een hele dag komt klussen. Als je wint, brengen wij je in contact met een professional van Werkspot t.w.v. €399 (excl. materiaalkosten) en zijn je klussen vóór 1 mei 2019 uitgevoerd. Werkspot.nl 

Kans maken? Bel 0909-5010700

Doe je mee? Bel 0909-5010700 (0,45 per gesprek) of SMS KEK naar 3553 ● Deelnemen kan tot en met 1 februari 2019 ● Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen ● De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht ● Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen om een afspraak te maken om de prijs persoonlijk langs te brengen ● Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk ● Meer informatie over de spelvoorwaarden vind je op klantenservice.sanoma.nl. 

Als je eenmaal kinderen hebt, weet je: vakanties worden nooit meer hetzelfde. Betekent niet dat je de komende achttien jaar hoeft te doen wat je kind het liefste wil.

Onder de parasol

Er zijn vakanties waar echt het hele gezin blij van wordt. TUI helpt jullie maar al te graag met het ontdekken van de perfecte vakantie voor je hele gezin om jullie er vervolgens heen te brengen. En nee, dat zijn geen sfeerloze kinderparadijzen, maar locaties waar kinderen urenlang kunnen spelen in het zwembad of de ondiepe zee, terwijl jij eindelijk eens aan je boek of een goed gesprek toekomt.

Papa op de opblaasflamingo

Om erachter te komen wat voor vakantietypes jullie zijn, speel je de Holiday Q&A en maak je gelijk kans op die droomvakantie t.w.v. € 5.000 van TUI. Door vragen te stellen en deze samen te beantwoorden, leer je elkaars vakantiewensen niet alleen beter kennen, maar kom je ook gelijk in zonnige sferen. Wie zit er als eerste op de opblaasflamingo in het zwembad? Drie keer het bordje 'papa' zegt genoeg. 

Zo speel je het spel

  1. Ga voor het spel en de benodigde (hilarische) vragen naar kinderenzijndebaas.nl.
  2. Zorg dat iedereen bordjes heeft met alle namen erop. Als er vier mensen meedoen, heb je dus vier bordjes per persoon nodig.
  3. Deze stap is geen must, maar wel een leuke toevoeging. Juist in de donkere dagen is het leuk om alvast een beetje in vakantiesfeer te komen. Versier de naambordjes met palmbomen en zonnetjes. Zet een playlist op met zomerse nummers en je haalt de zon alvast in huis.
  4. Stel de vakantievragen aan elkaar. Elke speler houdt als antwoord het bordje omhoog met de naam die hij er het beste bij vindt passen.

Winnen

In de video hierboven zie je hoe anderen het spel spelen. Om kans te maken op een droomvakantie t.w.v. € 5.000 van TUI speel je het spel op kinderenzijndebaas.nl. Hiervan maak je een leuke video en vervolgens stuur je deze in. Zit je voor je het weet echt onder die parasol.