Geen boodschappen doen, niet de eeuwige 'wat eten we vandaag'-vraag, geen gedoe tijdens het koken: Marley Spoon bezorgt elke week de ingrediënten voor drie heerlijke maaltijden bij je thuis.

Nu de kids weer naar school gaan, is Nederland weer druk, druk, druk. Heb jij ook last van deze septemberstress? Of heb je moeite het ritme weer terug te vinden na de vakanties? Marley Spoon to the rescue, want met deze maaltijdbox voor 3 tot 4 personen kan je heel wat tijd besparen. Een maaltijd is namelijk al helemaal bedacht, afgemeten en soms zelfs al gesneden. Je hoeft alleen maar de simpele aanwijzingen op de receptenkaart te volgen en binnen 25 minuten staat er iets lekkers op tafel. Eet smakelijk! 

Winnen

Kek Mama mag 4x vier weken een maaltijdbox van Marley Spoon t.w.v. €240 weggeven. 

Kans maken? Vul onderstaand formulier in.

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.