Een chic leren schort, prachtige spatels van acaciahout, stijlvol keramiek in wit en marineblauw en een royale houten plank om hapjes op te presenteren: deze luxe set van Dutchdeluxes maakt het extra leuk om vrienden en familie uit te nodigen. En al die mooie items op tafel en in de keuken tillen het etentje meteen naar een hoger niveau.

De set bevat: een matblauw schort met rits, witte keukengereihouder, 3 houten kookhulpjes (spatel met proefgedeelte, bakspaan, knijptang) 4 Lola borden in wit/marineblauw, karaf in wit/marineblauw en een XL broodplank van esdoornhout.

Article continues after the ad

Meedoen? Bel 0909-5010700

Meedoen? Bel naar 0909-5010700 (€0,45 per gesprek plus gebruikelijke belkosten) of sms KEK plus je naam en adresgegevens naar 3553 (€0,45 per ontvangen bericht plus gebruikelijke kosten) voor 16 september 2020. Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen binnen 3 weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.