Met de iRobot Roomba 671 hou je zeeën van tijd over, want het apparaat stofzuigt voor je. Terwijl je zelf lekker met je kind de deur uitgaat, zorgt de Roomba voor schone vloeren. Allerlei handigs als Dirt Detect (de robotstofzuiger weet waar het vies is) en Cliff Detect (hij valt niet van de trap) maken hem tot een loeihandige huisgenoot.

De nieuwe robotstofzuiger van iRobot maakt je huis schoon zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen en is volledig connected voor smarthome-integratie. De Roomba 671 werkt met Alexa en Google Home en is via spraakbesturing te starten, pauzeren en docken.

De robot stofzuigt moeiteloos onder een tafel met stoelen en wordt met behulp van intelligente sensoren automatisch door de woning gestuurd. De Roomba 671 herkent en focust automatisch op de delen van het huis waar regelmatig veel vuil voorkomt en herkent verschillende vloeroppervlakten. Trappen en andere punten waar de stofzuiger af zou kunnen vallen, worden vermeden dankzij de Cliff Detect-sensoren.

Je hoeft je ten slotte geen zorgen te maken dat je bij thuiskomst een lege robot en een half gestofzuigde kamer aantreft. De Roomba 671 laadt zichzelf namelijk na een schoonmaakronde automatisch op, zodat hij klaar is voor de volgende keer. En dit gebeurt allemaal terwijl jij het huis uit bent. Dat is nog eens multitasking.
 

Winnen?

Kek Mama mag 3x een Roomba 671 t.w.v. €350 weggeven.

Kans maken? Vul onderstaand formulier in.

 

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.