Doe mee en maak kans op een (mid)week voor het hele gezin bij Buitenplaats Beekhuizen op de Veluwe. Je logeert in een lodgetent voor 4 personen. Beekhuizen is een kleinschalig 'glamping only' vakantiepark waar je het hele jaar door comfortabel kunt overnachten in ruime lodgetenten of pods, allemaal met privé-sanitair. Lekker en gezellig eten kan in restaurant WOODZ. Voor kinderen is er genoeg te doen (waterpomp, kabelbaan, (natuur)excursies en activiteiten) en je bent zo in bruisend Arnhem, Kasteel Rosendael of bij de IJsselstranden. Je kunt kiezen tussen een week of een midweek. Heerlijk toch, zo'n break?  buitenplaatsbeekhuizen.nl

Meedoen? Bel naar 0909-5010700

Winnen? Bel naar 0909-5010700 (€ 0,45/gesprek, plus gebruikelijke belkosten) of sms KM plus je naam en adresgegevens naar 3553 (€ 0,45 per ontvangen bericht plus gebruikelijke kosten) vóór 22 oktober 2020. Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van andere leuke winacties? Schrijf je dan in voor de Kek Mama nieuwsbrief en je krijgt de leukste winacties in je mailbox.