In no time een strakke huid: dat kan met de endermologie® behandelingen van LPG. De behandelingen zorgen voor een stevigere en egale huid.

Wie wil dat nou niet: een stevige, egale huid die vrij is van littekens, spataderen en striae. Gezond eten en regelmatig bewegen zijn de meest gehoorde manieren om het gewenste resultaat te bereiken. Maar wist je dat lichaamsbehandelingen ervoor kunnen zorgen dat resultaten sneller worden bereikt? Zelfs de meest hardnekkige 'problemen' kunnen worden aangepakt.

De endermologie® behandelingen van LPG strijken cellulite glad en zorgen voor afbraak van plaatselijk vet en het reduceren van littekens en striae. De behandelingen werken ook perfect op oedeem en kunnen zowel in je gezicht als op je lichaam worden toegepast. Info over de behandeling en locaties vind je op endermologie.com/nl.
 

Winnen

Kek Mama mag 3x 4 behandelingen weggeven t.w.v. € 340

Kans maken? Vul onderstaand formulier in.

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.