Geen tijd om te shoppen? Geen probleem: tijdens een persoonlijke stylingsessie in één van de drie geselecteerde stores van WE Fashion stelt een stylist de perfecte garderobe voor je samen. 

Ben jij toe aan een nieuwe garderobe, maar heb je geen tijd om matching items bij elkaar te zoeken? WE Fashion geeft twee personal stylingsessies weg in haar flagship store in Utrecht (Hoog Catherijne), Amsterdam of Den Bosch. Op basis van jouw persoonlijke wensen en kledingstijl stelt de stylist de perfecte day to night garderobe voor je samen, waar je eindeloos mee kunt variëren. Het totale shopbedrag bedraagt € 449,-*.

Winnen

Kek Mama mag 2x een stylingsessie en een nieuwe garderobe van

WE Fashion weggeven.

Kans maken? Vul onderstaand formulier in. 

*Dit bedrag is enkel te verzilveren tijdens de stylingsessie. Er worden geen giftvouchers uitgegeven.

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.