Op Buitenplaats Beekhuizen waan je je in het buitenland, maar het park ligt gewoon in Nationaal Park Veluwezoom. Scheelt je weer een lange rit naar verre oorden. 

Buitenplaats Beekhuizen is een echte ‘Glamping-only’. Hier verblijf je in compleet ingerichte Lodgetenten of Pods midden in het Nationaal Park Veluwezoom. Rijdend over de haarspeldbocht naar de Buitenplaats waan je je al in een compleet andere wereld. Buitenplaats Beekhuizen ligt op slechts een kwartier van Arnhem en op 5 minuten rijden van de beroemde Posbank, het glooiende heidelandschap met prachtig uitzicht.

Op de Buitenplaats staat de natuur centraal. Het wild loopt op momenten zomaar voor je accommodatie langs. Er is genoeg te doen: knutselen in de groepstent, een zintuigentocht, een wilde waterwandeling of een andere excursie. Waterratten kunnen hun hart ophalen bij de IJssel, recreatiegebied Rhederlaag en vele beekjes in het bos. En 's avonds sluit je de geslaagde dag af op je terras onder de sterrenhemel. 
 

Winnen

We geven 1x een midweek in een 7-persoons Lodgetent XL weg (t.w.v. € 600), waar je beschikt over een keuken, badkamer met regendouche, twee slaapkamers, een bedstee en een veranda. Ook geven we 1x een midweek in de Baby Pod weg (t.w.v. €350), waar je met twee ouders en een baby kunt verblijven. Je beschikt over een badkamer en kitchenette en de pod is ingericht met o.a. een ledikantje, aankleedkussen en kinderstoel.

Kans maken? Vul onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook je voorkeur aan voor de tent of de pod. 

 

Geen zin om de kerstboom wéér op te tuigen met versiering van vorig jaar? Doe dan nieuwe ideeën op met de stijltest van Intratuin op inspiratie.intratuin.nl/ontdek-jouw-kersttrend. Kek Mama mag shoptegoed weggeven, dus wie weet kun jij je boom dit jaar in een Frost Delight-look (zie foto 1) hullen of in een van de andere vijf kersttrends.

Winnen?

Kek Mama mag 3x shoptegoed à €200 weggeven. Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in.

 

Helpling - het superhandige platform waar je binnen no time een goede schoonmaakhulp vindt - zorgt dat je huis drie maanden lang schoon is. Om de week komt er iemand poetsen tot alles blinkt. Kun jij die tijd mooi aan leukere zaken besteden. 

Helpling koppelt schoonmakers en huishoudens aan elkaar. Het werkt heel eenvoudig: binnen een minuut kun je jouw schoonmaakafspraak geregeld hebben. Op basis van jouw gewenste tijdstip, datum en duur van de schoonmaak zie je welke schoonmaakhulpen bij jou uit de buurt beschikbaar zijn. Ook kan je gekoppeld worden aan een vaste schoonmaker voor elke week. Of maandelijks of tweewekelijks, dat kan ook. Is maar net wat jij zelf wilt. 

Winnen

Kek Mama mag 4x drie maanden schoonmaakhulp t.w.v. €280 weggeven.

Kans maken? Vul onderstaand formulier in.