Op Buitenplaats Beekhuizen waan je je in het buitenland, maar het park ligt gewoon in Nationaal Park Veluwezoom. Scheelt je weer een lange rit naar verre oorden. 

Buitenplaats Beekhuizen is een echte ‘Glamping-only’. Hier verblijf je in compleet ingerichte Lodgetenten of Pods midden in het Nationaal Park Veluwezoom. Rijdend over de haarspeldbocht naar de Buitenplaats waan je je al in een compleet andere wereld. Buitenplaats Beekhuizen ligt op slechts een kwartier van Arnhem en op 5 minuten rijden van de beroemde Posbank, het glooiende heidelandschap met prachtig uitzicht.

Op de Buitenplaats staat de natuur centraal. Het wild loopt op momenten zomaar voor je accommodatie langs. Er is genoeg te doen: knutselen in de groepstent, een zintuigentocht, een wilde waterwandeling of een andere excursie. Waterratten kunnen hun hart ophalen bij de IJssel, recreatiegebied Rhederlaag en vele beekjes in het bos. En 's avonds sluit je de geslaagde dag af op je terras onder de sterrenhemel. 
 

Winnen

We geven 1x een midweek in een 7-persoons Lodgetent XL weg (t.w.v. € 600), waar je beschikt over een keuken, badkamer met regendouche, twee slaapkamers, een bedstee en een veranda. Ook geven we 1x een midweek in de Baby Pod weg (t.w.v. €350), waar je met twee ouders en een baby kunt verblijven. Je beschikt over een badkamer en kitchenette en de pod is ingericht met o.a. een ledikantje, aankleedkussen en kinderstoel.

Kans maken? Vul onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook je voorkeur aan voor de tent of de pod. 

 

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.