HUP is het sportiefste hotel van Nederland, speciaal voor gezinnen met stuiterballen. Door de gangen rennen, op bed springen: het mag allemaal. Zie ze ravotten in de play area met minigolf, interactieve voetbalmuur of tafelvoetbal of laat ze los op de bowlingbaan. Ook voor papa's en mama's is er van alles te beleven in het hotel. Je wint een overnachting in een Club Room voor 2 volwassenen en 2 kinderen (< 12 jaar) inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, all-inclusive bowl & grill-arrangement, toegang tot HUP Sport & Play, Monkey Town, Street Jump en fietshuur. hup.eu

Meedoen? Bel naar 0909-5010700

Winnen? Bel naar 0909-5010700 (€ 0,45/gesprek, plus gebruikelijke belkosten) vóór 21 januari 2021. Je kunt zo vaak deelnemen als je wilt en hoort direct of je hebt gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.

Article continues after the ad

 

Wil je op de hoogte blijven van andere leuke winacties? Schrijf je dan in voor de Kek Mama nieuwsbrief en je krijgt de leukste winacties in je mailbox.