Oppas Madelief is een fijne oppascentrale die je helpt met de vraag: hoe kom ik aan een betrouwbare oppas?! Oppas Madelief bemiddelt tussen ouders en een leuke oppas. Bespaart je veel tijd en moeite, want dan hoef je niet zelf te zoeken.

Oppas Madelief is in 2010 opgericht door de tweelingzussen Jasmijn en Lyla Kok. Door hun succes is oppas Madelief nu actief in 22 steden in Nederland, maar ook in België, Noorwegen, Duitsland en binnenkort zelfs Australië. Wij geven een jaar lang een vaste oppas aan huis weg voor een middag per week. Bijvoorbeeld om de kinderen van school te halen, ze naar sportles te brengen of om te koken voor het gezin. Bovendien blijven de kids in hun vertrouwde omgeving en kunnen ze gewoon vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis nemen om mee te spelen.

Daarnaast kun je ook kans maken op een oppas voor één avond. Eenmalig komt er een oppas, gratis, voor 3 uur aan huis. Kunnen jullie weer eens samen een hapje eten, naar de film of iets anders doen met zijn tweeën. Jullie een gezellige avond en de kinderen ook!

Winnen

Kek Mama mag een jaar lang een oppas t.w.v €660 en 15 cadeaubonnen voor een avondje oppas t.w.v. €29,95 weggeven.

Kans maken? Vul onderstaand formulier in. 

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.