De wereld aan je voeten, met de kinderen voor je neus. De Babboe-bakfiets brengt jou en je familie op een veilige, makkelijke én gezellige manier naar je bestemming. En fietsen gaat nu twee keer zo snel: de Babboe Big-E fietst namelijk elektrisch. Door de elektrische trapondersteuning met 6 standen fiets je moeiteloos heen en weer, waar je ook naartoe moet. 

Babboe ontstond vanuit de zoektocht naar de ideale bakfiets door een groep ouders in 2005. Omdat deze niet bleek te bestaan, maakten zij ‘m zelf – samen met een ingenieursbureau. In 2007 kwam de eerste bakfiets op de Nederlandse markt. Vanuit Amersfoort werken ouders aan de bakfiets van de toekomst. Twee- of driewielbakfietsen, stevig, flexibel, wendbaar, elektrisch – ondertussen zijn er al zestien modellen op de markt. Allemaal even kwalitatief en betaalbaar. Een paar van de voordelen van deze top-fiets:

  • Geschikt voor 1 - 4 kinderen
  • Blijft staan bij het op- en afstappen
  • Grote bak voor zowel kinderen als boodschappen
  • Opklapbare banken
  • Elektrische trapondersteuning

Winnen

Kek Mama mag 1x een elektrische bakfiets weggeven t.w.v €1999. De fiets wordt geheel rijklaar afgeleverd bij de winnaar thuis.

Kans maken? Vul onderstaand formulier in.

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.