Mooie nagels kost bijna geen tijd meer, met deze fijne set van OPI. Infinite Shine is een sneldrogende lak die ook nog eens elf dagen blijft zitten. Het pakket bevat een primer, twee verschillende kleuren lak, een top coat en nagelriemolie.

Je kunt de lak zelf eenvoudig thuis aanbrengen en hij droogt snel. Bovendien heb je er geen lamp voor nodig: de speciaal ontwikkelde formule droogt in gewoon daglicht. In drie simpele stappen heb je mooie nagels die tot 11 dagen mooi blijven! Nooit meer gedoe met om de dag je nagels lakken.  

Winnen

Kek Mama mag 10 sets weggeven t.w.v. €91,75

Kans maken? Vul onderstaand formulier in. 

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl

 

Heb je nu de herfst zijn intrede heeft gedaan ook alweer zin in de sfeer van de wintermaanden? 23 t/m 29 november vindt Margriet Winter Fair plaats: het leukste overdekte winterfeest van Nederland. 

Margriet Winter Fair is dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de decembermaand. Je kunt er kerstcadeautjes kopen en zelf maken, producten testen en inspiratie opdoen om je huis in feestsfeer te brengen. Er zijn workshops om te volgen, de lekkerste gerechten om te proeven en optredens om van te genieten. 

Winnen?

Kek Mama mag 5x2 kaarten weggeven voor de Margriet Winter Fair van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch. 

Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. 

De winnaars ontvangen uiterlijk 1 november bericht.