Op tjox vind je boxen met fijne spullen waarop je lekker veel korting krijgt. Kek Mama koos o.a. voor de Robijn box. Acht producten plus een wasmandje met 45% korting. 

In de tjox box zit alles voor een schone, frisse was, die ook nog eens heel lang heerlijk blijft ruiken. En de kleur blijft nog mooi ook.

 

Wat zit er in de box?

  • 2x Robijn Color Klein & Krachtig 735 ml
  • Robijn Stralend Wit Klein & Krachtig 735 ml
  • Robijn Color Zwitsal Klein & Krachtig 735 ml
  • Robijn Wasverzachter Zwitsal 750 ml
  • Robijn Wasverzachter Morgenfris 750 ml
  • 2x Robijn Intense geurbuiltjes
  • Robijn & Zwitsal wasmandje

Zolang de voorraad strekt. De Robijn box wordt binnen één tot drie werkdagen gratis thuisbezorgd.

 

Tjox

Tjox, de beste merkproducten voordelig in een box. Op tjox.nl vind je compleet gevulde boven met jouw favoriete merken. Sun, Robijn, Zwitsal, Neutral en SoPure. Laat je verrassen, vul je voorraadkast of geef een box cadeau. De boxen van tjox worden snel en gratis thuisbezorgd. 

 

Bestel snel op tjox.nl/kekmama

Wil je snel en makkelijk laarzen of schoenen upgraden, dan moet je bij Bootiez zijn. Het label grossiert in sleeves met strepen, kantjes of noppen die je over je schoenen draagt, et voilà: een nieuwe look.

Winnen

Kek Mama mag er 11 weggeven vanaf €49,95. Kans maken? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier. 

 

 

In samenwerking met Disney maakte Garmin een activity tracker voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Hiermee kan je kind op avontuur met Disney, Star Wars, of Marvel. Hij is waterbestendig én meet hoeveel jouw kind beweegt of slaapt. 

Ook leuk: Kek Mama mag er zes weggeven. Van elke versie is er één beschikbaar. Geef in het opmerkingenveld in het formulier aan welke van de zes thema's jouw voorkeur heeft. Op basis hiervan selecteren wij de winnaars. 

Vul het formulier in en maak kans!