speelgoedtips-kind-21e-eeuw

'De jeugd van tegenwoordig' maak je heus niet alleen blij met schermpjes. Bekijk deze speelgoedtips van Fisher-Price maar: garant voor urenlang plezier én hartstikke leerzaam. Ideaal nu de feestmaand er weer aankomt.

1. Als een roos

More content below the advertising

Het zachte buikje van de otter beweegt omhoog en omlaag in een ritmische beweging en imiteert zo jouw ademhaling. In combinatie met de rustgevende muziek, geluidjes en zachte verlichting, helpt dit je baby op een natuurlijke manier te ontspannen. Leeftijd: 0 tot 2 jaar

 

2. In elk stadje een ander schatje

[BEELD]

Met zoveel verschillende combinaties kan je kind elke dag wel een nieuwe stad bouwen. Stimuleert inzicht, creativiteit en fantasie. Leeftijd: 3+

 

3. O denneboom

Bang dat jouw kind met je porseleinen kerststal aan de haal gaat? Niet nodig; deze speelset met liedjes en lichtjes vindt-ie veel leuker. Leeftijd: 1 tot 5 jaar.

 

4. Nog niet voor het 'echie'

[BEELD]

Vindt jouw kind het spannend om binnenkort naar school te gaan, dan kan deze miniversie van Little People een handje helpen om de grote stap wat makkelijker te maken. Leeftijd: 1 tot 5 jaar.

 

5. Let it gooo

Dé droom voor alle kinderen die gek zijn op Disney, prinsessen, jurken en kroontjes. Leeftijd: 1,5 tot 5 jaar

 

6. Boer, wat zeg je van mijn kippen?

Boer Jet is altijd druk en kan wel wat hulp gebruiken op de boerderij. Met vrolijke liedjes, kleuren en geluiden. Leeftijd: 1 tot 5 jaar.

 

7. Linkimals range vanaf 14,99 (4 stuks) (GJB22, GHY81, GJB10, GHY91) - [BEELD + INPUT]

 

8. Lekker theeleuten

Pink omhoog, theeleuten maar. Gezellig en ook nog goed voor de communicatieve vaardigheden, fantasie en creativiteit. Leeftijd: 18 tot 36 maanden.

 

9. Katjing!

Altijd een succes. Met veel kleurrijke munten voor het herkennen en vergelijken van vormen. Leeftijd: 2 tot 6 jaar.

 

10. Doktertje spelen

Witte jas erbij en je kind is in één klap een arts. Ideaal om mee te oefenen als je kind het spannend vindt om naar de dokter te gaan. Én goed om te leren samenwerken. Leeftijd: 3 tot 6 jaar.

 

Check deze link voor meer leerzaam speelgoed van Fisher-Price.